fbpx Skip to content

Az Apple még 2022-ben szüntette meg a 27″-es iMac-et, és 2021 óta csak a 24″-es modellre koncentrál, amely épp most kapta meg az M3 processzort.

Ha valaki eddig arra várt, hogy az Apple piacra dobjon egy 27″-es, például M3-as processzorral rendelkező iMac-et, annak sajnos nem fog teljesülni ez a vágya: a Verge a legfrissebb cikke arról ír, hogy az Apple nem is tervez ilyen iMac-et piacra dobni.

Ami sajnos megkérdőjelezhetetlenné teszi ezt a kijelentésüket, az nem más, mint hogy az Apple PR képviselője, Starlayne Maze is megerősítette ezt a Verge számára.

Ha az asztali gépeket nézzük, akkor akinek bármi okból kicsi a 24″-es modell, annak az Apple a Studio Display-t javasolja (mondjuk legalább nem a Pro Display XDR-t… 🤭), ami 27″-es és 5K felbontású, és ezt lehet használni jóformán bármelyik Mac-kel, de természetesen célzottan ott van a Mac Studio vagy a Mac mini is.

No persze egy Mac Studio vagy Mac mini mellé egyéb, akár 27″-esnél is nagyobb monitort is vásárolhatunk, de ez sajnos nem segít azon, hogy egy iMac mindent egyben tartalmaz, a többi esetben pedig külön gép és monitor kell.

A Verge cikke azt is kiemeli, hogy bár 27″-es iMac-re ezek alapján kár számítani, de ez nem zárja ki azt, hogy egy ennél nagyobb kijelzőméretű modell ne érkezhetne, például 32″-es képátlóval, hiszen arról már több pletyka is érkezett korábban. Viszont mivel ezek csak pletykák voltak, így bár a semminél azért több esély van rá, de nem biztos, hogy érdemes várni rá.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok