fbpx Skip to content

Apple TV+: Michael J. Fox dokumentumfilm és a Kedvtelen Utazó

Nem gondoltam volna, de a Disney+ mellett jelenleg az Apple TV+ az egyik kedvenc streaming szolgáltatóm. Szinte heti szinten szinten találok olyat, ami érdekel. Így történt ez most is: nem tudom, ti láttátok-e, de Michael J. Foxról készült egy dokumentum film, ami nem is akármilyen lett. Részben az életéről, részben pedig a korai Parkinson-kórról szól, ami ez alapján dokumentumfilm alapján egyértelműen látszik a későbbi filmjeiben. Természetesen az életútja mellett számos olyan kérdésre is választ kapunk, ami ezzel betegséggel kapcsolatos, és talán sokakat érdekelhet. Számomra egy 10/10 dokumentumfilm.

A másik érdekes dokumentumfilm-sorozat, amit régebben láttam már, de most újra szembe jött, a Kedvtelen Utazó. Eugene Levy kanadai színésszel indulunk útnak, aki cseppet sem vágyik erre utazásra, csak otthon ülne, de végül rájön, hogy tetszik neki a világ bejárása és az utazás. Ezt azoknak ajánlom, akik nem szeretnek kimozdulni otthonról, mert szerintem megtalálják önmagukat ebben a sorozatban. 😉

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

Szólj hozzá: Hozzászólok