fbpx Skip to content

Videón egy Mid 2012-es, 17″-es MacBook Pro, amit az Apple sosem készített

Colin Mistr, azaz Dosdude1 neve ismerősen csenghet azok számára, akik olyan géppel rendelkeznek, amire az Apple már nem adta ki a macOS újabb verzióit, mert sok esetben megfelelő módosítással a hivatalosan egyébként már nem támogatott gépekre is feltehető lehet a macOS újabb verziója. Colin több patchert is készített, amelyekkel módosíthattuk a telepítő pendrive-unkat, és feltelepíthettük az újabb verziót.

A patchelés csak egy dolog, Colin ugyanis hardveresen is rendszeresen belenyúl régebbi gépekbe, hogy azokba nagyobb teljesítményű processzort, vagy jobb dedikált GPU-t, több RAM-ot vagy nagyobb kapacitású SSD-t tegyen.

A legutóbbi “alkotása” egy gyakorlatilag Mid 2012-esnek tekinthető, 17″-es MacBook Pro, amit az Apple sosem készített, a 17″-es modelleket a Late 2011-es modellel megszüntette, ráadásul ezekben a dedikált GPU bármikor megadhatta magát. A Colin által összerakott gépet most Luke Miani is szemügyre vette.

Érdemes megnézni Colin videóját is:

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

Szólj hozzá: Hozzászólok