fbpx Skip to content

HomeKit frissítés az iOS 16.4-ben, de ne siesd el!

Az iOS 16.2-ben rövid ideig volt rá lehetőség, hogy frissítsük a HomeKit architektúránkat egy modernebb változatra, erre az Otthon beállításai alatt találtunk opciót. Ezt azonban rövid idő alatt ki is vette az Apple, mivel a harmadik féltől származó, HomeKites termékek az új architektúrával nem éppen működtek együtt. Szóval ez a frissítés több problémát okozott rövid idő alatt, mint ahogy az Apple gondolta volna.

Az új HomeKit architektúra lényege az, hogy gyorsabban kommunikáljanak az eszközök és összességében egy sokkal jobb HomeKites rendszert kapjunk. Persze ez azt is jelenti, hogy minden egyes eszközünkön a legfrissebb szoftvernek kell futnia, valamint adott esetben frissülniük kell az adott HomeKites kiegészítőknek is.

Az előző frissítést azért távolította el az Apple, mert a felhasználók arra panaszkodtak, hogy az egyes eszközök eltűntek a listából, nem kapcsolódtak, valamint 1-1 funkciójuk nem működött. Ezek alapján az iOS 16.4 megjelenésénél mi egyelőre nem ajánljuk a HomeKit architektúra frissítését, főleg hogy nem is kötelező dolog!

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment