fbpx Skip to content

Az Apple szokásos őszi eseményén mutatta be az új iPhone 14 szériát, a frissített AirPods Pro 2 fülhallgatót és Apple Watch Series 8 okosóráit. Bár az iPhone 14 Pro modellek elég combos frissítést kaptak több tekintetben is, azért sokak számára a már korábban is rengeteg találgatás alapjául szolgáló, strapabíró Apple Watch Ultra érkezése volt a show középpontja. Az Apple Watch modellek történetében egyébként ez a legnagyobb tokozással és kijelzővel rendelkező modell, számszerűleg 49 mm átmérővel.

A matt fényű titán házzal rendelkező órához sokan polírozott szíjat vásároltak, mondván ez jobban passzol a robosztus kinézetű eszközhöz. Az ötlet életképességét jelzi, hogy ez megihlette az arizonai illetőségű DE BILLAS LUX ékszerész céget is, akik új szintre emelték az amúgy sem mindennapi Apple Watch Ultra kinézetét egy kis polírozással és elektromos felületi kezeléssel.

Pár napja lehetőségem nyílt egy kedves ismerősöm jóvoltából egy kicsit közelebbről is szemügyre venni az Apple Watch Ultra modellt. Sokszor írtuk már itt az oldal hasábjain, hogy igen, az Apple megint megcsinálta. Nincs ez most sem másképp, amikor a cég azt mondja, masszív és strapabíró, az bizony úgy is van. Mivel többen ehhez az órához egy fényes szíjat találtak megfelelőnek, a DE BILLAS LUX megfordította az egyenletet és megszületett a fényes szíjhoz passzoló, fényes felületű tokozás is.

A roppant kényes és nagy precizitást igénylő munka végeredménye egy fényes, tükröződő házzal rendelkező Apple Watch Ultra lett. Az ékszerész cég még a legkisebb részletekre is figyelt, az óra bal oldalán lévő programozható művelet gomb felületéről is eltávolításra került a “nemzetközi narancssárga” névre hallgató színezés.

A DE BILLAS LUX egy rövid videót is közzétett a felettébb szemrevalóra sikeredett felületkezelésről, hogy mozgatva még objektívebb képet kaphassanak a jövőbeli ügyfeleik.

Stílusosan azt mondhatnánk, ez az óra nem gyakran fog visszaköszönni viselőjére az utcán.

Az óra egy ízléses párnázott dobozban,  egyedileg polírozott fémszíjjal és töltővel érkezik. Az egyedi kinézethez természetesen hasonló árcédula is tartozik. Az Apple Watch Ultra 419 990 Ft-os hivatalos induló árával szemben jelenlegi árfolyamon mintegy 630 000 Ft-ot kell a kasszánál hagynunk, amennyiben a különleges “Custom Polished” modellt szeretnénk a csuklónkon tudni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok