fbpx Skip to content

Két héttel az előző béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 15.6, az iPadOS 15.6, a watchOS 8.7, a tvOS 15.6, és a macOS Monterey 12.5 második bétáit.

Az egyes újdonságokról hamarosan külön cikkeket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 15.6 beta 2 és iPadOS 15.6 beta 2

A build verziószáma 19G5037d.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 15.6 beta 2 és iPadOS 15.6 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 15.6 beta 2 és iPadOS 15.6 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 8.7 beta 2

Az új build verziószáma 19U5037d.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 15.6 beta 2

Az új build verziószáma 19M5037c.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából, a nem 4K-s modellhez való IPSW pedig innen:

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban!

macOS Monterey 12.5 beta 2

Az új build verziószáma 21G5037d.

M1 processzoros gépekhez az IPSW a fejlesztői központból az alábbi linkről tölthető le:

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban!

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 15 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 15 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 15-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 15-ről szólóakat itt, a watchOS 8-ról szólókat meg itt, a tvOS 15-ről készülteket itt, a macOS Monterey kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for expa expa says:

  Miért kell forgatni a telót videózás közben? Nekem eszembe sem jutna! Vagy fekvő vagy porté mód. Nem is értem a problémát.

 2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  @expa szerintem ő itt arra gondol, hogy:

 3. Feleségem 13 Pro-ján nem tapasztalni ilyet. Folyik mint a víz…

 4. Jó lett volna látni egy ilyen problémás videót, de úgy látom @tonisndr törölte minden bejegyzését, ha még itt van körünkben felrakhatna egy linket egy ilyen videóról.

 5. Avatar for expa expa says:

  Ahogy mutatod én használom a 12Pro MAX-ot és semmi gond vele…

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Szifon Avatar for expa Avatar for Nem_Tom Avatar for Jadeye