Elérhető a harmadik iOS 15.4, iPadOS 15.4, watchOS 8.5, tvOS 15.4 és macOS Monterey 12.3 béta

Egy héttel a második béták után az Apple még tegnap este elérhetővé tette az iOS 15.4, az iPadOS 15.4, a watchOS 8.5, a tvOS 15.4, és a macOS Monterey 12.3 harmadik bétáit.

Az egyes újdonságokról hamarosan külön cikkeket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 15.4 beta 3 és iPadOS 15.4 beta 3

A build verziószáma 19E5225g.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 15.4 beta 3 és iPadOS 15.4 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 15.4 beta 3 és iPadOS 15.4 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 8.5 beta 3

Az új build verziószáma 19T5228d.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 15.4 beta 3

Az új build verziószáma 19L5425e.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából, a nem 4K-s modellhez való IPSW pedig innen:

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban!

macOS Monterey 12.3 beta 3

Az új build verziószáma 21E5212f.

M1 processzoros gépekhez az IPSW a fejlesztői központból az alábbi linkről tölthető le:

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban!

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 15 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 15 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 15-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 15-ről szólóakat itt, a watchOS 8-ról szólókat meg itt, a tvOS 15-ről készülteket itt, a macOS Monterey kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. kaze68 says:

  Sziasztok!
  Ami engem bosszant,szerintem mást is érint…
  Olyan nyelveken lehet kommunikálni Sirivel,akiről sokan azt sem tudják hogy létezik!
  Pl Urdu.
  De ha pl tudnék csecsenül,Sirinek az sem okozna problémát…
  Mikor lesz magyar?
  Tudom,bonyolult különösen a ragozások miatt…
  Állítólag a kínainál is bonyolultabb.
  Arra kb három dialektusban fordít!!
  Gyenge a piac?

 2. Jadeye says:

  @kaze68 a Siri a következő nyelveken érhető el jelenleg:

  • angol
  • arab
  • dán
  • finn
  • francia
  • héber
  • holland
  • japán
  • kínai
  • koreai
  • maláj
  • német
  • norvég
  • olasz
  • orosz
  • portugál
  • spanyol
  • svéd
  • thai
  • török

  semmi más nyelven nem érhető el jelenleg, tehát sem urdu, sem csecsen nyelven.

 3. Szerintem arra próbálna kilyukadni kissé szarkasztikusan, hogy elég vicces, hogy pl kínaiul tud Siri, miközben Kínában kvázi tilos még az internethasználat is… :smiley: És mégis lehet vele kommunikálni ezen a nyelven. Értem én, hogy Magyarországhoz képest hatalmas piac, de azért nah. A dánoknál pl simán többen vagyunk, szóval tényleg elvárható lenne legalább egy komoly indok arra, hogy magyarul miért nem tud még mindig. :woman_shrugging:

 4. Czo says:

  Kinaban nem kicsivel adnak el tobb iPhonet, mint nalunk (hiszen nem tilos, sem az internetezes sem az iPhone hasznalat) es sajnos, ugyonez igaz a Dan piacra is. A magyar piac szerintem nem is latszik, az Apple terkepen.

 5. Nem_Tom says:

  Dán és finn nyelvű lakosság kb fele a magyar nyelvűnek. Ezek szerint jóval több mint kétszeres piaci részesedésnek kellene lennie náluk, mint nálunk.
  Tudja valaki iOS hazai piaci részesedését?
  A Dánra találtam ingyenes adatot: cca: iOS: 70 %, Android: 30%

 6. Köszönjük a nagy semmit! Bölcsebb lett volna, ha annyit írsz, hogy “Nem tudom”
  Tipikus magyar nesze semmi, fogd meg jól!

 7. Jadeye says:

  a hozzászólásában azt állította, hogy urdu és csecsen nyelven elérhető. nem érhető el.

  azt meg senki nem tudja az Apple-ön kívül, hogy mikor lesz magyar nyelvi támogatás, ez mindenki számára egyértelmű már a megjelenése óta eltelt évek alapján, tehát teljesen felesleges külön leírni.

 8. Nyelv tanulással többre mentek nem csak Sirinél, hanem az egész világban.

 9. gunar says:

  Nálam watch4 valamiért az alapképernyőn nem megy a fel és a le scroll azaz nem lehet megnézni az értesítéseket és alulról meg a vezérlőket nem lehet felhúzni. Most vettem csak észre és igen tudom beta szegény, de most kíváncsian várom a frissítés után megjavul-e.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!