fbpx Skip to content

Három nappal az RC verziók után az Apple elérhetővé tette az iOS 15.2 és a macOS Monterey 12.1 második RC verzióit, a többi szoftver esetén viszont nem érkezett újabb build.

Az iOS 15.2 RC 2 csak az iPhone 13 modellek esetén érhető el, míg a macOS Monterey 12.1 RC 2 elvileg az összes, támogatott Mac esetén.

Az előző buildhez képest felbukkant újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, ha valami drasztikusan új dolog bukkan fel. Felfedeztél valamit, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 15.2 RC 2

A build verziószáma 19C57, az előző RC pedig 19C56 volt, tehát nagyon apró, de mégis fontos dolgot javított az Apple.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 15.2 RC 2 letöltési linkek

Az iOS 15.2 RC 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

Ez az új build kizárólag az iPhone 13 modellek esetén érhető el.

macOS Monterey 12.1 RC 2

Az új build verziószáma 21C52, az előző RC ebben az esetben 21C51 volt, tehát itt is csak apró, de mégis fontos javításról van szó.

M1 processzoros gépekhez az IPSW a fejlesztői központból az alábbi linkről tölthető le:

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 15 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 15 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 15-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 15-ről szólóakat itt, a watchOS 8-ról szólókat meg itt, a tvOS 15-ről készülteket itt, a macOS Monterey kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok