fbpx Skip to content

Az Apple minden évben kétszer díjazza a legjobb alkalmazásokat és játékokat, az egyik a nyár eleji WWDC keretein belül kihirdetett Apple Design Award, a másik pedig az év végi App Store Award. Az év végi listáknak amúgy is nagy divatja van, így az alkalom is adott arra, hogy kihirdesse az Apple az idei legjobb alkalmazások listáját, amit nem a letöltések száma, hanem az eredeti ötletek és megoldások alapján állítottak össze.

13 alkotás kapott helyet a listán, 5 játék, 5 alkalmazás és 3 új, trendhez kapcsolódó játék/alkalmazás, amelyek összehoztak minket. Szépen végig fogjuk venni az összes alkotást, de azt hiszem, idén lehetünk egy kicsit részrehajlóak, ugyanis a Craft a legjobb Mac alkalmazás díját zsebelhette be, és mivel ezen Dani kollégánk is dolgozik, ezért nálunk ez lesz a lista elején.

Craft – az év Mac-appja

A Craft egy rendkívül letisztult, egyszerű, de mégis sok funkcióval rendelkező jegyzet és dokumentum alkalmazás, amely natívan elérhető iPhone, iPad és Mac készülékekre. Kezelése intuitív, szórakoztató és stílusos élménnyé varázsolja a produktivitást. Aki szeretne egy sokoldalú jegyzetkészítő, szövegszerkesztő és személyes dokumentumrendszerező alkalmazást az ne keressen tovább, mert a Craftnál egyszerűen most nincs jobb és miért is ne használjunk egy magyar fejlesztést. Egy korábbi, elég részletes cikkünkben további részleteket megtudhattok a Craftról. Ezúton is gratulálunk Daninak és a Luki Labs csapatának.

[appstore id=”1487937127″]

Myst – az év Mac-játéka

A játéktörténelem egyik leglenyűgözőbb világának lélegzetelállító remake-je.

[appstore id=”1580649368″]

Toca Life World – az év iPhone-appja

Egy interaktív játszótér, amely folyamatosan új, szórakoztató módokkal segíti a gyerekeket a felfedezésben, miközben olyan üdítően inkluzív karakterekkel tanít önkifejezésre és érzelmi fejlődésre, akikkel bárki képes azonosulni.

[appstore id=”1208138685″]

League of Legends: Wild Rift – az év iPhone-játéka

A MOBA mérföldköve a világ egyik legnépszerűbb és legkompetitívebb PC-játékát bárki számára élvezhető mobilélménnyé változtatja. Korábban már írtunk a Wild Riftről, de akit igazán elkap a játékvilága, annak a Netflixes Arcane sorozatot is csak ajánlani tudom, ami a League of Legends karakterei és világa alapján készült.

[appstore id=”1480616990″]

LumaFusion – az év iPad-appja

Ez a profiknak és kezdő alkotóknak készült, egyszerűen használható videószerkesztő olyan történetmesélési eszközöket kínál, melyekkel hosszú filmjeid vagy közösségi médiára készült videóid valódi moziélményt nyújtanak.

[appstore id=”1062022008″]

Marvel Future Revolution – az év iPad-játéka

Egy verekedős játék szuperhősökkel, ahol mindenki a saját, modern szuperhőssztorijának hősévé válhat, melyet lenyűgöző grafika és izgalmas csaták fejelnek meg.

[appstore id=”1453366542″]

CARROT Weather – az év Apple Watch-appja

Egy minőségi időjárás-alkalmazás hasznos testreszabásokkal, beépített óraszámlapokkal és persze egy Carrot nevű szarkasztikus robottal, aki mindenkit kinevet.

[appstore id=”961390574″]

DAZN – az év Apple TV-appja

Streamingalkalmazás, amely leegyszerűsíti az élő sportesemények streamelésének és visszanézésének gyakran bonyolult folyamatát, miközben elhozza a legjobb helyi meccseket a rajongóknak.

[appstore id=”1129523589″]

Space Marshals 3 – az év Apple TV-játéka

Űrwestern feszült, taktikai csatákkal, amelyek még lebilincselőbbek a nagyképernyőn.

[appstore id=”1501495423″]

Fantasian – az év Arcade-játéka

Igazi epikus, amely hihtetlen művészi stílussal és fantasztikus zenével repít vissza a szerepjátszás aranykorába.

[appstore id=”1517339045″]

Among Us! – az év trendje

Játssz barátaiddal (és egy imposztorral!) bárhol a világon népszerű nyomozós játékban.

[appstore id=”1351168404″]

Canva – az év trendje

Együttműködésen alapuló tervezőeszközökkel és sablonok ezreivel kapcsolódhatsz vállalkozói szellemedhez, hogy feldobd az önéletrajzod vagy a közösségimédia-posztjaid.

[appstore id=”897446215″]

Bumble – az év trendje

Összeköti a barátságot, a szakmai hálózatot és persze a szerelmet kereső felhasználókat, és teszi mindezt a nőközpontú randizási dinamika jegyében.

[appstore id=”930441707″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok