fbpx Skip to content

Ahogyan az várható volt az Apple bemutatta az új belépő fülhallgatóját az AirPods 3-at. Lényegében ez az AirPods Pro kistestvére, szinte ugyanazokkal a tulajdonságokkal, kivéve a zajszűrés avagy zajkioltást, viszont cserébe tovább bírja akkumulátorral, mint a Pro.

Az új AirPods 3 a képek alapján hasonló designt kapott, mint az AirPods Pro, de nem in-ear fülhallgató – és igazából gyakorlatilag korábban már ki is szivárgott a kinézete. A szára ugyanúgy érintés/nyomásérzékeny, IPX4 vízálló és rendelkezik belső és külső mikrofonokkal, amivel a térbeli hangzást és az Adaptív EQ-t is megkapjuk, tehát valós időben optimalizálja a zenét, hogy a legjobb hangminőséget kapjuk!

Az AirPods 3 teljesen új belsőt is kapott, amivel sokkal jobb minőségben hallgathatunk zenét, valamint basszus-orientáltabb lett a fülhallgató. A már említett Adaptív EQ pedig optimalizálja számunkra az AirPods 3-ban lévő meghajtókat.

A fülhallgató mindkét felében speciális akusztikus hálóval borított mikrofon csökkenti minimálisra a szélzajt, amikor hívásban vagy – így a hangod mindig tisztán kivehető marad.

Az AirPods Pro-nál már megszokott nyomásérzékelővel még többféle vezérlőfunkciót ad a kezünkbe az AirPods 3. A szár megnyomásával elindíthatjuk és leállíthatjuk a lejátszást, a következő vagy előző dalra ugrohatunk, és hívásokat is fogadhatunk vele.

Az AirPods 3-nál is elérhetővé vált a térbeli hangzás, avagy a Spatial Audio. Erről bővebben itt és itt írtunk korábban, amelyeket érdemes elolvasni. Ezen felül a vezeték nélküli töltőtok kapott MagSafe adapter támogatást is.

Az AirPods 3 hazánkban 74.990Ft-ért vásárolható meg az Apple.hu-n, illetve bővebb információkat is ott találtok róla.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Úgy hogy a nagyobb boltokban (pl. MM) hasonló árban megy a Pro.

  2. Avatar for vjan vjan says:

    A kisebbekben még olcsóbban is.

  3. Ott majd ez is olcsóbb lesz

  4. Avatar for Bob Bob says:

    zajszűrésnek jobban örültem volna, mint a spatial audio-nak

  5. Avatar for PRK PRK says:

    Hurrá, kaptunk egy AirPods Pro-t, agybadugó és emiatt zajszűrés nélkül, drágábban, mint az AirPods Pro… Nem lepődnék meg, ha pár hét múlva jönne a hír, hogy az Apple leállítja a Pro-k gyártását.

  6. Nem értem miért gondolod hogy drágább?

    99k a Pro és 75k az AirPods 3. 20.000Ft-tal olcsóbb és nem agybadugós, ami sokak számára nem megoldás, mert olyan helyen dolgoznak vagy használják. Cserébe kapott egy térhangzást, jobb hangszórókat, jobb kialakítást.

    Ne nézd a mutyi gsm boltok árait, mert nem azzal kell összehasonlítani. Ha náluk mutyiszinten kapható lesz majd az AirPods 3 akkor majd mondhatod, de addig igazából nem azt az árat kell nézni.

    Ettől függetlenül valóban jobban megérheti egy Pro vásárlása jelenleg, addig ameddig nem lesz olcsóbb az AirPods 3 a nem hivatalos helyeken.

  7. Avatar for gunar gunar says:

    Hát én csak azt nem értem, hogy az örök elégedetlenkedők, mi a jó francért használnak még mindig Apple termékeket? Vagy nem is használnak, csak elégedetlenkednek? Csak mert bármit is jelentenek be, mindig látom kb ugyan azokat problémázni hol ezen hol azon. Fel kéne már fogni, hogy sosem lesz talán olyan termék ami mindenkinek megfelel mindenben és itt náluk ez fokozottan látszik is, mert nehéz kikerülni a tervezett ökoszisztémájukon kivüli termékkel az éppen X-nek nem tetsző dolgot, hiszen arra vannak tervezve, hogy együtt működjenek a lehető legjobban és ezt azért teszik is a konkurenciához mérve kicsit jobban.

  8. Avatar for PRK PRK says:

    Már miért ne nézzem a “mutyi gsm boltok árait”? Ugyanazt az eredeti Apple terméket kapom meg, ugyanúgy érvényes rá az Apple garancia. Egy termék valós értékét nem az MSRP határozza meg, hanem az, hogy mennyiért árulják a szabad piacon. Jelenleg olcsóbban megkapod az AirPods Pro-t, mint a 3. generációs AirPodsot. Pont a “mutyi gsmek” árazása mutatja, mennyire nem követi az Apple a termékeinek a valós értékét.

  9. Avatar for PRK PRK says:

    Úgy látom, megérkezett az igazi, hű Apple fanboy is, aki személyes sértésnek veszi, ha valaki negatív kritikát merészel megfogalmazni a szürke almáról. Egyébként pont a kifakadásod után meg is válaszoltad a kérdésedet: mindig lesz olyan, akinek valami nem tetszik, és le is fogja írni a véleményét (pl. mint én most). Az más kérdés, hogy ettől függetlenül én is azt állítom, hogy a legtöbb almás termék a legjobb ár-értékű termék a saját kategóriájában.

  10. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a mutyi gsm-eknél csak az Apple 1 éves korlátozott jótállása van teljes bizonyossággal, de az is csak azért, mert az Apple nyújtja, és nem ők – és jobb esetben az tényleg csak akkortól kezdve indul, mikor megvetted és aktiváltad a terméket, de sokszor előfordul, hogy valójában már azelőtt elindult a jótállási idő, hogy te megvetted, aztán lehet vitatkozni az esetleges jótállási kérdéseknél az első év vége felé. a magyar jogszabályok által kínált második és harmadik év érvényesítését az adott eladónál kell kezdeményezned, akik pedig kifejezetten mutyiznak, azoknál sok sikert ehhez. az adott esetben kedvezményesebb ár a hosszú távon könnyen megbosszulja magát.

    (nekem az első generációs, hivatalos helyről vett AirPods-om akkumulátorai adták meg magukat az 1 év lejárta után, és amennyiért cserélik a fülesek darabját, annyiért már egy újat lehetett venni…)

    az meg semmiben sem mérvadó, hogy ilyen meg olyan trükközött áfával mennyibe kerül. az amerikai nettó árat vedd alapul, ott is láthatod, hogy olcsóbb, mint az AirPods Pro.

  11. Avatar for gunar gunar says:

    El vagy tévedve, nem érted amit írtam. Sosem voltam sem fan sem megsértve mert negatív a kritika, csak az van amit leírtam, nem tudom másképp megfogalmazni, mert ez a lényege. Ja kifakadva sem voltam, nem is értem honnan vetted. Ha hosszú ideje olvasod ezt a portált akkor láthatod, hogy nem túloztam. Sok v szinte minden új terméknél megjelennek kb ugyan azok, hellyel közzel és tutira találnak valamit amit sajnos az Apple nem úgy tervezett, mert nem arra volt pl igény nagyobb, stb és taglalják a szívfájdalmukat, stb-t, imádom mikor még a konkurenciát is felhozzák, de ha rákérdez valaki miért sanyargatja akkor évek hosszú sora óta magát a cég termékeivel, hát kikéri magának. Mindig vannak és lesznek techmazo-k ez van. :crazy_face:

  12. Telefonnàl én is a resellert választom a mostmár 2-3 év gari miatt, de előtte is 1+1 volt.
    Füles viszont nem éri el a 100k-t, így a 2021 óta hatályban levő új szabályozàssal pl pont rosszabul járt a vevő, mert csak 1 év van, mintha zug gsm-ből vetted volna, tehát pont elég a legolcsóbb hely is.

    De nem kell csöves helyig lemenni MM jóideje akció nélkül 78 ért hirdeti pl.

    Nekem mindenhogy kiesik a sima airpods széria. A ócska kemény műanyag kialakítása kisebesíti a fülem, pár perc után már fájdalmas.
    A Proval jól elvagyok már jóideje.

  13. Avatar for TK1 TK1 says:

    220v, media, extreme az mutyis bolt?
    Az istylenál is most akciós 85.

  14. Akkor a “szabad piacot” (:joy:) ne hasonlítsd az MSRP-hez. Majd a “szabad piac” beárazza. Elárulom, hogy záros határidőn belül, ha nem lesz készlethiány, a “szabad piacon” 60 ezer forint lesz az új Airpods. Tudod, honnan tudom? 15 ezer forint az áfa a listaáron. Véletlenül pont ennyi fog eltűnni a “szabad piacon”. Aztán ahogy megy előre az idő ez le fog menni 50-55 ezerig is köszönhetően azoknak a kiváló üzletiérzékkel rendelkező “szabad piaci” kereskedőknek, akik a be nem fizetett áfát még vissza is igénylik, így többet tudnak rajta keresni mint az akitől veszik.

  15. Igen de ez akkor is 74. Tehát nem olcsóbb a Pro :slight_smile:

  16. Avatar for vjan vjan says:

    75 az a 74. :slight_smile:
    A pro nagy áruházakban (mm, 220, Aqua, eMAG) pár ezerrel 80 alatt van, kisebb ( de nem zuggsm) boltokban 75 alatt.
    Mindegyik évtizedek óta létezik, nem valószínű, hogy pont ezzel kezdtek el ÁFA-t csalni.
    Az pedig azért nem vitás, hogy ez esetben a Pro éri meg jobban.
    Ps: igaz, találtam olyan boltot is, amelyik 104 ezerért adja, ráadásul pont az néz ki szürkeimportőrnek.

  17. Pontosan egy AirPods esete az, aminél rohadtul érdemes a mutyigsm árakat is nézni. 100000 alatt van, 1 év a garancia a jogszabály szerint is, Apple szerint is, teljesen mindegy, hol és mennyiért veszi valaki. Ott kell venni, ahol a legolcsóbb, és kész.
    Jelenleg tényleg érdekes helyzet, hogy gyk. olcsóbban lehet a Pro-hoz jutni, mint a simához. Mondjuk a Pro sem mindenkinek jön be, mert annyira kizárja a külvilágot a gumiharang miatt. Pl. egyik barátom azt mondta, neki mindkettő van, és a Pro nagyon jó, de telefonálni nem szeret vele, csak zenét hallgatni. Telefonhívásokhoz jobb a sima AirPods.
    Nekem meg még a legelső generáció van, dobozában van egy ajándékba kapott vezetéknélküli töltőtokos is, bontatlanul, mert sajnálom kibontani, teljesen jól működik a legrégebbi darab is.

  18. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ezzel az a gond, hogy rendszeresen előfordul, hogy már régóta elindult az említett 1 év az adott terméken, és nem akkor kezdődik, amikor te megveszed, aztán lehet küzdeni vagy az eladóval, vagy számlával az Apple Supporttal, hogy a te vásárlásod dátumát vegyék alapul. heteket, rosszabb esetben hónapokat is lehet ezen bukni, ha nem figyelsz oda. egy teljesen hivatalos beszerzés és viszonteladás esetén ennek az esélye elhanyagolható.

  19. De remélem nem is háborogsz a 27% áfa miatt úgy általánosságban :wink:

  20. Nem tudom, maganszemelykent hogy jon ide az afa, netto fizut kap a legtobb ember amit brutto aron kolt el. Igen, sok a 27% de ez van.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for BoRRoNeo Avatar for Szifon Avatar for kopemagus Avatar for TK1 Avatar for PRK Avatar for Bob Avatar for szgergo88 Avatar for Jadeye Avatar for vjan Avatar for ef-dani Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar

Népszerű hozzászólások

  1. Úgy hogy a nagyobb boltokban (pl. MM) hasonló árban megy a Pro.

  2. Avatar for vjan vjan says:

    A kisebbekben még olcsóbban is.

  3. Ott majd ez is olcsóbb lesz

  4. Avatar for Bob Bob says:

    zajszűrésnek jobban örültem volna, mint a spatial audio-nak

  5. Avatar for PRK PRK says:

    Hurrá, kaptunk egy AirPods Pro-t, agybadugó és emiatt zajszűrés nélkül, drágábban, mint az AirPods Pro… Nem lepődnék meg, ha pár hét múlva jönne a hír, hogy az Apple leállítja a Pro-k gyártását.

  6. Nem értem miért gondolod hogy drágább?

    99k a Pro és 75k az AirPods 3. 20.000Ft-tal olcsóbb és nem agybadugós, ami sokak számára nem megoldás, mert olyan helyen dolgoznak vagy használják. Cserébe kapott egy térhangzást, jobb hangszórókat, jobb kialakítást.

    Ne nézd a mutyi gsm boltok árait, mert nem azzal kell összehasonlítani. Ha náluk mutyiszinten kapható lesz majd az AirPods 3 akkor majd mondhatod, de addig igazából nem azt az árat kell nézni.

    Ettől függetlenül valóban jobban megérheti egy Pro vásárlása jelenleg, addig ameddig nem lesz olcsóbb az AirPods 3 a nem hivatalos helyeken.

  7. Avatar for gunar gunar says:

    Hát én csak azt nem értem, hogy az örök elégedetlenkedők, mi a jó francért használnak még mindig Apple termékeket? Vagy nem is használnak, csak elégedetlenkednek? Csak mert bármit is jelentenek be, mindig látom kb ugyan azokat problémázni hol ezen hol azon. Fel kéne már fogni, hogy sosem lesz talán olyan termék ami mindenkinek megfelel mindenben és itt náluk ez fokozottan látszik is, mert nehéz kikerülni a tervezett ökoszisztémájukon kivüli termékkel az éppen X-nek nem tetsző dolgot, hiszen arra vannak tervezve, hogy együtt működjenek a lehető legjobban és ezt azért teszik is a konkurenciához mérve kicsit jobban.

  8. Avatar for PRK PRK says:

    Már miért ne nézzem a “mutyi gsm boltok árait”? Ugyanazt az eredeti Apple terméket kapom meg, ugyanúgy érvényes rá az Apple garancia. Egy termék valós értékét nem az MSRP határozza meg, hanem az, hogy mennyiért árulják a szabad piacon. Jelenleg olcsóbban megkapod az AirPods Pro-t, mint a 3. generációs AirPodsot. Pont a “mutyi gsmek” árazása mutatja, mennyire nem követi az Apple a termékeinek a valós értékét.

  9. Avatar for PRK PRK says:

    Úgy látom, megérkezett az igazi, hű Apple fanboy is, aki személyes sértésnek veszi, ha valaki negatív kritikát merészel megfogalmazni a szürke almáról. Egyébként pont a kifakadásod után meg is válaszoltad a kérdésedet: mindig lesz olyan, akinek valami nem tetszik, és le is fogja írni a véleményét (pl. mint én most). Az más kérdés, hogy ettől függetlenül én is azt állítom, hogy a legtöbb almás termék a legjobb ár-értékű termék a saját kategóriájában.

  10. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a mutyi gsm-eknél csak az Apple 1 éves korlátozott jótállása van teljes bizonyossággal, de az is csak azért, mert az Apple nyújtja, és nem ők – és jobb esetben az tényleg csak akkortól kezdve indul, mikor megvetted és aktiváltad a terméket, de sokszor előfordul, hogy valójában már azelőtt elindult a jótállási idő, hogy te megvetted, aztán lehet vitatkozni az esetleges jótállási kérdéseknél az első év vége felé. a magyar jogszabályok által kínált második és harmadik év érvényesítését az adott eladónál kell kezdeményezned, akik pedig kifejezetten mutyiznak, azoknál sok sikert ehhez. az adott esetben kedvezményesebb ár a hosszú távon könnyen megbosszulja magát.

    (nekem az első generációs, hivatalos helyről vett AirPods-om akkumulátorai adták meg magukat az 1 év lejárta után, és amennyiért cserélik a fülesek darabját, annyiért már egy újat lehetett venni…)

    az meg semmiben sem mérvadó, hogy ilyen meg olyan trükközött áfával mennyibe kerül. az amerikai nettó árat vedd alapul, ott is láthatod, hogy olcsóbb, mint az AirPods Pro.

  11. Avatar for gunar gunar says:

    El vagy tévedve, nem érted amit írtam. Sosem voltam sem fan sem megsértve mert negatív a kritika, csak az van amit leírtam, nem tudom másképp megfogalmazni, mert ez a lényege. Ja kifakadva sem voltam, nem is értem honnan vetted. Ha hosszú ideje olvasod ezt a portált akkor láthatod, hogy nem túloztam. Sok v szinte minden új terméknél megjelennek kb ugyan azok, hellyel közzel és tutira találnak valamit amit sajnos az Apple nem úgy tervezett, mert nem arra volt pl igény nagyobb, stb és taglalják a szívfájdalmukat, stb-t, imádom mikor még a konkurenciát is felhozzák, de ha rákérdez valaki miért sanyargatja akkor évek hosszú sora óta magát a cég termékeivel, hát kikéri magának. Mindig vannak és lesznek techmazo-k ez van. :crazy_face:

  12. Telefonnàl én is a resellert választom a mostmár 2-3 év gari miatt, de előtte is 1+1 volt.
    Füles viszont nem éri el a 100k-t, így a 2021 óta hatályban levő új szabályozàssal pl pont rosszabul járt a vevő, mert csak 1 év van, mintha zug gsm-ből vetted volna, tehát pont elég a legolcsóbb hely is.

    De nem kell csöves helyig lemenni MM jóideje akció nélkül 78 ért hirdeti pl.

    Nekem mindenhogy kiesik a sima airpods széria. A ócska kemény műanyag kialakítása kisebesíti a fülem, pár perc után már fájdalmas.
    A Proval jól elvagyok már jóideje.

  13. Avatar for TK1 TK1 says:

    220v, media, extreme az mutyis bolt?
    Az istylenál is most akciós 85.

  14. Akkor a “szabad piacot” (:joy:) ne hasonlítsd az MSRP-hez. Majd a “szabad piac” beárazza. Elárulom, hogy záros határidőn belül, ha nem lesz készlethiány, a “szabad piacon” 60 ezer forint lesz az új Airpods. Tudod, honnan tudom? 15 ezer forint az áfa a listaáron. Véletlenül pont ennyi fog eltűnni a “szabad piacon”. Aztán ahogy megy előre az idő ez le fog menni 50-55 ezerig is köszönhetően azoknak a kiváló üzletiérzékkel rendelkező “szabad piaci” kereskedőknek, akik a be nem fizetett áfát még vissza is igénylik, így többet tudnak rajta keresni mint az akitől veszik.

  15. Igen de ez akkor is 74. Tehát nem olcsóbb a Pro :slight_smile:

  16. Avatar for vjan vjan says:

    75 az a 74. :slight_smile:
    A pro nagy áruházakban (mm, 220, Aqua, eMAG) pár ezerrel 80 alatt van, kisebb ( de nem zuggsm) boltokban 75 alatt.
    Mindegyik évtizedek óta létezik, nem valószínű, hogy pont ezzel kezdtek el ÁFA-t csalni.
    Az pedig azért nem vitás, hogy ez esetben a Pro éri meg jobban.
    Ps: igaz, találtam olyan boltot is, amelyik 104 ezerért adja, ráadásul pont az néz ki szürkeimportőrnek.

  17. Pontosan egy AirPods esete az, aminél rohadtul érdemes a mutyigsm árakat is nézni. 100000 alatt van, 1 év a garancia a jogszabály szerint is, Apple szerint is, teljesen mindegy, hol és mennyiért veszi valaki. Ott kell venni, ahol a legolcsóbb, és kész.
    Jelenleg tényleg érdekes helyzet, hogy gyk. olcsóbban lehet a Pro-hoz jutni, mint a simához. Mondjuk a Pro sem mindenkinek jön be, mert annyira kizárja a külvilágot a gumiharang miatt. Pl. egyik barátom azt mondta, neki mindkettő van, és a Pro nagyon jó, de telefonálni nem szeret vele, csak zenét hallgatni. Telefonhívásokhoz jobb a sima AirPods.
    Nekem meg még a legelső generáció van, dobozában van egy ajándékba kapott vezetéknélküli töltőtokos is, bontatlanul, mert sajnálom kibontani, teljesen jól működik a legrégebbi darab is.

  18. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ezzel az a gond, hogy rendszeresen előfordul, hogy már régóta elindult az említett 1 év az adott terméken, és nem akkor kezdődik, amikor te megveszed, aztán lehet küzdeni vagy az eladóval, vagy számlával az Apple Supporttal, hogy a te vásárlásod dátumát vegyék alapul. heteket, rosszabb esetben hónapokat is lehet ezen bukni, ha nem figyelsz oda. egy teljesen hivatalos beszerzés és viszonteladás esetén ennek az esélye elhanyagolható.

  19. De remélem nem is háborogsz a 27% áfa miatt úgy általánosságban :wink:

  20. Nem tudom, maganszemelykent hogy jon ide az afa, netto fizut kap a legtobb ember amit brutto aron kolt el. Igen, sok a 27% de ez van.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for BoRRoNeo Avatar for Szifon Avatar for kopemagus Avatar for TK1 Avatar for PRK Avatar for Bob Avatar for szgergo88 Avatar for Jadeye Avatar for vjan Avatar for ef-dani Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar