fbpx Skip to content

Ahogyan az várható volt az Apple bemutatta az új belépő fülhallgatóját az AirPods 3-at. Lényegében ez az AirPods Pro kistestvére, szinte ugyanazokkal a tulajdonságokkal, kivéve a zajszűrés avagy zajkioltást, viszont cserébe tovább bírja akkumulátorral, mint a Pro.

Az új AirPods 3 a képek alapján hasonló designt kapott, mint az AirPods Pro, de nem in-ear fülhallgató – és igazából gyakorlatilag korábban már ki is szivárgott a kinézete. A szára ugyanúgy érintés/nyomásérzékeny, IPX4 vízálló és rendelkezik belső és külső mikrofonokkal, amivel a térbeli hangzást és az Adaptív EQ-t is megkapjuk, tehát valós időben optimalizálja a zenét, hogy a legjobb hangminőséget kapjuk!

Az AirPods 3 teljesen új belsőt is kapott, amivel sokkal jobb minőségben hallgathatunk zenét, valamint basszus-orientáltabb lett a fülhallgató. A már említett Adaptív EQ pedig optimalizálja számunkra az AirPods 3-ban lévő meghajtókat.

A fülhallgató mindkét felében speciális akusztikus hálóval borított mikrofon csökkenti minimálisra a szélzajt, amikor hívásban vagy – így a hangod mindig tisztán kivehető marad.

Az AirPods Pro-nál már megszokott nyomásérzékelővel még többféle vezérlőfunkciót ad a kezünkbe az AirPods 3. A szár megnyomásával elindíthatjuk és leállíthatjuk a lejátszást, a következő vagy előző dalra ugrohatunk, és hívásokat is fogadhatunk vele.

Az AirPods 3-nál is elérhetővé vált a térbeli hangzás, avagy a Spatial Audio. Erről bővebben itt és itt írtunk korábban, amelyeket érdemes elolvasni. Ezen felül a vezeték nélküli töltőtok kapott MagSafe adapter támogatást is.

Az AirPods 3 hazánkban 74.990Ft-ért vásárolható meg az Apple.hu-n, illetve bővebb információkat is ott találtok róla.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.