fbpx Skip to content

Mivel az Apple a szeptemberi bejelentés során nem közölte, hogy mikor lesz elérhető az Apple Watch Series 7, csak annyit, hogy ősszel, így természetesen ezzel kapcsolatban rengeteg találgatás volt azóta is. Ezek egy része a megjelenés ismeretlen mivolta, más része pedig amiatt volt, mert a korábban pletykált, az iPhone 12 modellekhez hasonló, leegyenesített oldalú kialakítás sem mutatkozott be a szeptemberi eseményen.

Most viszont az Apple egy sajtóközlemény közzétételével jelentette be, hogy az előrendelés október 8-án indul, az új órák pedig október 15-én érkeznek a vásárlókhoz. A pontos magyarországi árszabás egyelőre nem ismert, de frissítjük a cikket, amint fény derül rá.

Az Apple Watch Series 7 leginkább szembetűnő újdonsága, hogy a kijelző kerete vékonyabbá vált, amivel a kijelző megjelenítési felülete is nőtt, még ha fizikailag érdemben nem is lett nagyobb az óra, így a régi szíjak továbbra is kompatibilisek az új órákkal, és egyúttal új színek is érkeztek.

Az új kijelző-kialakítás a széleken a fénytörés miatt azt a látszatot kelti, mintha a kijelző tartalma is rásimulna az üveg görbületére – ráadásul a vastagabb óraüveg egyúttal strapabíróbbnak is ígérkezik az elődeihez képest.

Az új kijelző nagyobb méretének köszönhetően új QWERTY billentyűzet, két új, egyedi számlap (Kontúr és Moduláris Duo) is elérhetővé vált. A vásárlók pedig továbbra is az egész napos (18 órás) használati időt kapják, és az új modellek immár 33%-kal gyorsabban fel is töltenek, 0-ról 80%-ra 45-perc alatt.

Az újdonságokról érdemes elolvasni korábbi, részletesebb cikkünket: Az Apple bemutatta az Apple Watch Series 7-et – nagyobb és erősebb kijelzőt kapott.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok