fbpx Skip to content

Úgy tűnik, hogy az Apple idén 1 milliméterrel meg fogja növelni az Apple Watch kijelzőjét, így a jelenlegi 40 és 44 mm-es variánsok helyett 41/45-re számíthatunk.

Ha egy ideje figyeled az Apple Watch történelmét, akkor tudhatod, hogy nem ez lenne az első méretnövelés, hiszen az eredeti Apple Watch még 38/42 mm-es változatokban létezett, és ez így is maradt egészen a Series 4 megjelenéséig. Nézzük meg a forrásainkat, mert három különböző lap is beszámolt a napokban erről az újításról, ráadásul kettőn kiszivárgott óraszíjat láthatunk!

Először Jon Prosser nyilatkozott tegnapelőtt arról, hogy az új Apple Watch Series 7 nőni fog.

Prosser szerint a növekedés mögött az áll, hogy az Apple kevésbé lekerekített designt fog alkalmazni és így a kijelző jobban közelíthet az eszköz házának széléhez. Ez lesz az első látványos újratervezése az órának a 2018-as Series 4 óta, így roppant izgalmas ez a hír.

Természetesen a nagyobb kijelzővel kisebb lesz a kijelző körüli keret is, ami látvány szempontjából mindenképp előnyös, de picit aggasztó az Apple Watch törékenysége miatt.

Második forrásunk UnclePan, aki a kínai Weibo közösségi oldalon osztotta meg az Apple egyik új bőrszíját közelről lefotózva, majd onnan került át a kép Twitterre is:

A képen 44 helyett 45 látható, ami persze könnyen manipulálható bármilyen képszerkesztő programmal, de tekintve, hogy nem csak ő állt elő mostanában ilyen képpel, valószínűleg valódiról beszélhetünk.

Ha már a harmadikat említjük, nézzük is meg:

Ezek is eredetileg kínai forrásból érkezett képek, és itt a 41 mm-es mérethez tartozó szíjat látjuk.

Ha minden igaz, ezek a szíjak ugyanakkorák méretben, mint a korábbi években, vagyis az Apple továbbra is tartja magát a visszafelé kompatibilitáshoz. Ennek persze mérhetetlenül örülök, mert az évek során egy (talán túlságosan is nagy) kollekcióra tettem szert a különböző szíjakból.

Mit gondolsz, neked számítani fog a Series 7 esetén a +1 mm?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok