fbpx Skip to content

Az Apple Watch Series 7 október közepén kerül kiszállításra, az előrendelések már a jövő héten megkezdődhetnek. Ezt állítja Jon Prosser szivárogtató a kiadást ismerő forrásaira hivatkozva.

Az Apple szeptemberi California Streaming rendezvényén az iPhone 13 modellek mellett mutatta be az Apple Watch Series 7-et. Akkor azt is elmondták, hogy az új okosóra csak később, az ősz folyamán lesz elérhető.

Hivatalos hír eddig még nem volt arról, hogy mikor lesz kapható a Series 7, de az Apple Watch Series 6 modellek többsége már néhány hete elfogyott az Egyesült Államokban. A pletykák azt sugallják, hogy az Apple Watch Series 7 a gyártási nehézségek miatt késik, amelyeket az eszköz összetettsége okozott. Ez természetesen kihatott a tömeggyártásra is. Ming-Chi Kuo szeptember elején azt mondta, hogy az Apple megoldotta ezeket a problémákat, és a gyártás szeptember közepén-végén felpörög.

Prosser egyébként vegyes eredményekkel rendelkezik a szivárgások terén, különösen az indulási dátum előrejelzéseivel kapcsolatban, ezért ezeket az információkat némi fenntartással kell kezelni. Ennek ellenére október közepe észszerű találgatás az ‌Apple Watch Series 7‌ megjelenésére, különösen azért, mert idén a hírek szerint még egy eseményre számítunk, amelyre október közepén vagy végén kerülhet sor.

Az Apple Watch Series 7‌ nem hozta el a várt változásokat, beleértve a Prosser által az év elején leírt, lapos élű kialakítást. Nőtt azonban a kijelző belső mérete az oldalsó keretének keskenyebbé válásával, és az Apple javította tartósságot, továbbá elérhetővé vált a gyorstöltés funkció.

Az Apple Watch Series 7-ről itt írtunk korábban részletesen: Az Apple bemutatta az Apple Watch Series 7-et – nagyobb és erősebb kijelzőt kapott.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok