fbpx Skip to content

A júniusi WWDC21 eseményen történt bejelentés után az Apple végül szeptember 20-án tette elérhetővé a nyilvánosság számára az iOS 15 és az iPadOS 15 rendszert. Az új verziók természetesen számos új funkcióval bővültek, köztük a fókusz móddal, az élő szöveggel, az új designnal a Safari böngészőnél, a frissített Időjárás alkalmazással és egyebekkel.

Most egy szavazás keretében szeretnénk tisztelt olvasóinktól megtudni, hogy ti már telepítettétek-e az iOS 15 vagy az iPadOS 15 rendszert az Apple eszközeitekre!

Bár az iOS 15 nem olyan hatalmas frissítés, mint az iOS 14 volt, mindenképpen előremutató funkciókkal rendelkezik, ahogy arról már mi is hírt adtunk. Jelentések szerint az iOS 15 esetében a felhasználók általi frissítési hajlandóság elmarad az iOS 14 kiadás utáni időszakához képest.

Ehhez hozzájárul talán az is, hogy az Apple már a bevett gyakorlattal szemben engedékenyebb módon azoknak a felhasználóknak is elérhetővé tesz biztonsági frissítéseket, akik az iOS 14 illetve iPadOS 14 rendszert használják jelenleg.

Másik tényező lehet, hogy bizonyos funkciók, mint például a SharePlay, az Univerzális Vezérlés, az Azonosító kártyák, a továbbfejlesztett AirPods támogatás a Lokátor alkalmazásban majd csak az iOS 15 rendszer későbbi frissítéseivel válnak elérhetővé.

De mi van veletek, kedves olvasóink? Kivártok, vagy már frissítettetek? Ne hagyjátok árválkodni a Magic Mouse-otokat és klikkeljetek az alábbi szavazópanelen!

[totalpoll id=”133409″]

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.