Szavazás: te frissítetted már a készülékeidet iOS 15-re vagy iPadOS 15-re?

A júniusi WWDC21 eseményen történt bejelentés után az Apple végül szeptember 20-án tette elérhetővé a nyilvánosság számára az iOS 15 és az iPadOS 15 rendszert. Az új verziók természetesen számos új funkcióval bővültek, köztük a fókusz móddal, az élő szöveggel, az új designnal a Safari böngészőnél, a frissített Időjárás alkalmazással és egyebekkel.

Most egy szavazás keretében szeretnénk tisztelt olvasóinktól megtudni, hogy ti már telepítettétek-e az iOS 15 vagy az iPadOS 15 rendszert az Apple eszközeitekre!

Bár az iOS 15 nem olyan hatalmas frissítés, mint az iOS 14 volt, mindenképpen előremutató funkciókkal rendelkezik, ahogy arról már mi is hírt adtunk. Jelentések szerint az iOS 15 esetében a felhasználók általi frissítési hajlandóság elmarad az iOS 14 kiadás utáni időszakához képest.

Ehhez hozzájárul talán az is, hogy az Apple már a bevett gyakorlattal szemben engedékenyebb módon azoknak a felhasználóknak is elérhetővé tesz biztonsági frissítéseket, akik az iOS 14 illetve iPadOS 14 rendszert használják jelenleg.

Másik tényező lehet, hogy bizonyos funkciók, mint például a SharePlay, az Univerzális Vezérlés, az Azonosító kártyák, a továbbfejlesztett AirPods támogatás a Lokátor alkalmazásban majd csak az iOS 15 rendszer későbbi frissítéseivel válnak elérhetővé.

De mi van veletek, kedves olvasóink? Kivártok, vagy már frissítettetek? Ne hagyjátok árválkodni a Magic Mouse-otokat és klikkeljetek az alábbi szavazópanelen!

Te frissítettél már az iOS 15-re vagy az iPadOS 15-re?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Kellene egy plusz opció:
  -Nem, mert nincs wifi a közelben.

 2. totopad says:

  Vagy mert alapból 15-tel jött már…

 3. Olyan választási lehetőség van…

  Megvettem a legújabb készüléket, azon meg alapból a legújabb verzió van

 4. Mindent azonnal uppolok 🤷🏻 :watch::arrow_up::iphone::arrow_up::computer::arrow_up::desktop_computer::arrow_up:

 5. gunar says:

  A beta-t használok mindig az is lehetne ezzel az erővel, nem?

 6. hiper says:

  Beta rulez…

 7. Már mikor az első publikus beta kijött azóta a 15 van rajta. Most meg már a 15.1 :smiley:

 8. Azonnal frissítettem ,mert azt gondoltam fogja tudni ,hogy egy fényképet hozzá tudok csatolni hívóazonosítónak úgy hogy ha hív az illető azt teljes “NAGY” képbe látom…de sajnos az IOS 15- be sem tudom,nincs erre valami bevált módszer ?

 9. Peti33 says:

  Nekem teljes képernyős már évek óta :flushed:

 10. tzoli says:

  Majd a 16 megjelenése elött frissítek 15-re. Amúgy nem terveztem. De hogy kikapcsolt állapotban is megtalálható a telefon ez igen hasznos. Ilyen dolgok tudnak csak rá venni. Amúgy a 14 nekem bőven megfelel. (iP12Pro)

 11. Czo says:

  Megy az, ha be van kapcsolva, illetve, ha eleg nagy meretu a kep, amelyet beraktal a kontakthoz.

 12. Nincs Magic Mouse-om, nem tudok szavazni. :pensive:
  Vagyis van, de otthon és a fiók mélyén…

 13. mremil says:

  Frissítettem.
  De utólag nem tenném.

 14. Misign says:

  Megveszem ha nem szereted.

 15. Hol kell bekapcsolni,és a méretét hol lehet állítani ? Iphone 12 Pro
  Köszi

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!