Elérhető a hetedik iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple este 7-kor elérhetővé tette az iOS 15, az iPadOS 15, watchOS 8 és a tvOS 15 hetedik béta verzióit. A macOS Monterey esetén augusztus 11. óta nem érkezett újabb build.

Az újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, ha valami drasztikusan új dolog bukkan fel. Felfedeztél valamit, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 15 beta 7 és iPadOS 15 beta 7

A build verziószáma 19A5337a.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 15 beta 7 és iPadOS 15 beta 7 letöltési linkek

Az iOS 15 beta 7 és iPadOS 15 beta 7 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 8 beta 7

Az új build verziószáma 19R5340a.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

tvOS 15 beta 7

Az új build verziószáma 19J5340a.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából, a nem 4K-s modellhez való IPSW pedig innen:

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 15 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 15 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 15-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 15-ről szólóakat itt, a watchOS 8-ról szólókat meg itt, a tvOS 15-ről készülteket itt, a macOS Monterey kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. mtomi95 says:

  Úgy látom az alsó “lapsor” dizájnja az itt sem változott…
  Ami két bétával ezelőtt volt az sokkal jobban tetszett!
  Kár hogy ez nem opcionális…

 2. Hacsi says:

  Mennyire használható hétköznapokban van valami nyűg vele?

 3. mtomi95 says:

  Miért frissítenél rá (már is)?

 4. Már az első béta óta használom.
  Nekem nem volt vele semmi gondom. Talán az elsőben még több volt a nem lefordított szöveg, de nem emlékszem említésre méltó problémára.

 5. Csak engem zavar hogy még mindig nem lehet egy gombnyomással bezárni a futo appokat?

 6. Jadeye says:

  @szanyizoli de miért zárogatod be őket? ezzel teljességgel magad ellen dolgozol, a következő megnyitásuk sokkal több erőforrást igényel, mintha békén hagynád, és így még az akkumulátort is jobban terheled. amit a multitasking listában látsz, azok az appok nem feltétlen futnak ténylegesen a háttérben, az iOS befagyasztja őket. ha az akku merülésétől tartasz, akkor az alkalmazásfrissítés a háttérben opciót kell kikapcsolnod. (meg letörölni a Facebook appot.)

  erről bővebben:

 7. hiper says:

  Nekem csak a Raiffeisen app nem megy, de au gyakorlatilsg megjelenèse òta ilyen, csak a stabil környezetben hajlandò müködni…

 8. mozo17 says:

  Ugyanezzel szivok en is…nincs ra semmi megoldas? :laughing:

 9. Jadeye says:

  nincs. a Raffeisennek kéne javítania. de ez már korábbi béták esetén is így volt.

 10. Hacsi says:

  Felraktam az iPadre hát mit is mondhatnék a Home screen botrányosan sz@r, lehet ti már megszoktátok de nekem nagyon fáj hogy a baloldali widget sor mellett csak 16db ikon fér el az eddigi 30db helyett. Pont elfértem eddig egy képernyőn ezt most már nem fogom tudni megcsinálni :frowning: (És nincs digitális óra többet)
  A másik ami azonnal szembejött, hogy a külső bill gyors settings ablaka a jobb alsó sarokban kitakarja a dolgokat (Pl facebook messenger :+1:) és ugyan át lehet rakni a bal alsó sarokba ahol a legtöbb progiban semmi olyan nincs amiért kár lenne de az első képernyő váltás után visszarakja a jobb sarokba. Igen megy mindenről feedback de hát na… :sleepy:

 11. gunar says:

  Nem tudom kinek hogy van, de nálam mind a teló (12mini) mind az óra (series4 LTE) jobban merül mióta ez van fent, azonos körülmények között.

 12. Hacsi says:

  Safariban bekapcsolom a könyvjelző sávot belépkedek a kedvencekben a megfelelő mappában található könyvjelzőhöz kiválasztom és csak úgy tudom a könyvjelző sávot kikapcsolni ha vissza ballagok a legelejére és minden egyes alkalommal oda vissza kell menni???

 13. Jadeye says:

  hi-he-tet-len!

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!