Elérhető a negyedik iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, tvOS 15 és macOS Monterey béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple este 7-kor elérhetővé tette az iOS 15, az iPadOS 15, a watchOS 8, a tvOS 15 és a macOS Monterey negyedik béta verzióit.

Az újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, ha valami drasztikusan új dolog bukkan fel. Felfedeztél valamit, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 15 beta 4 és iPadOS 15 beta 4

A build verziószáma 19A5307g.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Az újdonságokról részletesen ebben a cikkünkben írunk: Ezek a legizgalmasabb változások az iOS 15 és iPadOS 15 negyedik bétájában.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 15 beta 4 és iPadOS 15 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 15 beta 4 és iPadOS 15 beta 4 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 8 beta 4

Az új build verziószáma 19R5312e.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 15 beta 4

Az új build verziószáma 19J5314e.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából, a nem 4K-s modellhez való IPSW pedig innen:

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Monterey beta 4

Az új build verziószáma 21A5294g.

M1 processzoros gépekhez az IPSW a fejlesztői központból az alábbi linkről tölthető le:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 15 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 15 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 15-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 15-ről szólóakat itt, a watchOS 8-ról szólókat meg itt, a tvOS 15-ről készülteket itt, a macOS Monterey kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. ef-dani says:

  Csak használhatóra csiszolják a Safarit a végére :smiley:

 2. na a Monterey béta megint dobja a szerver csatlakozási hibákat. még a gépem is lefagy tőle :frowning:

 3. Jadeye says:

  milyen szerver csatlakozási hibákat?

 4. belső wifi hálózaton a céges szerver elérésnél (Command-K) nem lép tovább a csatlakozási ablakon, noha látja a szervert, a Finder és újraindítás után nem is jön vissza a Finder. már korábban is volt ilyen az egyik BigSur béta frissítésnél, amit néhány frissítés után megoldottak. most újra előjött a probléma. MacBook Pro (13-inch, 2017, Two Thunderbolt 3 ports) - 2,3 GHz Kétmagos Intel Core i5 processzor - 8 GB 2133 MHz LPDDR3 - Intel Iris Plus Graphics 640 1536 MB

 5. Jadeye says:

  én ilyesmibe még nem futottam bele. de vegyél fel róla hibajegyet, az a biztos:

 6. gaben73 says:

  megoldódott, a legutóbbi frissítés óta újra minden rendesen működik :slightly_smiling_face:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!