fbpx Skip to content

Mindössze kettő nappal az RC-verziók után az Apple már elérhetővé is tette az iOS 14.7, az iPadOS 14.7, a watchOS 7.6, a tvOS 14.7 és a macOS Big Sur 11.5 első béta verzióit.

Az újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, amint napfény derül rájuk. Felfedeztél valamit, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 14.7 beta 1 és iPadOS 14.7 beta 1

A build verziószáma 18G5023c.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14.7 beta 1 és iPadOS 14.7 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 14.7 beta 1 és iPadOS 14.7 beta 1 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7.6 beta 1

Az új build verziószáma 18U5523d.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 14.7 beta 1

Az új build verziószáma 18M5523d.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából, az IPSW pedig innen:

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Big Sur 11.5 beta 1

Az új build verziószáma 20G5023d.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! ?

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Sziasztok! Most már rendszeres, most is, hogy xs-en a letöltés 6 óra, xr-en 16 perc. Miért?

 2. A választ köszönöm! Most még 2 óra, xr-en 6 perc.

 3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  erre szerintem senki nem fog tudni választ adni, de ha ugyanazon a készüléken tapasztalod ezt folyamatosan, függetlenül az adott béta verziójától, akkor azon a készüléken lesz a probléma is.

 4. Milyen érdekes, mikor tavaly az iOS 13-nál kijelentették, hogy új programozási (fejlesztési) módot vezetnek be az iOS 14-hez, hogy könnyebben és gyorsabban tudják javítani a rendszert és nem akarnak annyi verziót kihozni mint a 13-ból kijött, erre lassan több lesz mint a 13-ból. :rofl::rofl::rofl:

 5. Avatar for gunar gunar says:

  Na hát azért mert még fejlesztés alatt áll az új programozási rendszerük :crazy_face:

 6. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  ameddig sokan úgy bétázgatnak, hogy soha nem jeleznek semmi, egyébként általuk is tapasztalt hibát, addig ez valószínűleg így is marad. plusz a különféle 0-day hibák javítása nyilván eleve plusz dolog.

 7. Avatar for gunar gunar says:

  Ugye vágod, ha akikre gondolsz nem beta-znak akkor sem jeleznének semmit mert nem is vennék észre, a nem használt beta szoftvereken, azaz ez nem lehet érv erre.

 8. Avatar for gunar gunar says:

  Érdekeset tapasztaltam most az előbb, ugyanis az órám (series4 LTE) nem állt át 22.-ére csak némi nógatás után. Sosem láttam ilyent egyik órámtól sem eddig, remélem csak 1xi dolog volt.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for Hapsika6 Avatar for farkas63 Avatar for Jadeye Avatar for gunar