Elérhető a hetedik iOS 14.5, iPadOS 14.5, watchOS 7.4, tvOS 14.5 és macOS Big Sur 11.3 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14.5, az iPadOS 14.5, a watchOS 7.4 és a tvOS 14.5 hetedik, majd egy nappal később a macOS Big Sur 11.3 fejlesztői bétáját is. A frissítések hivatalos megjelenési idejét az Apple továbbra sem közölte.

Szokásunkhoz híven az újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, amint napfény derül rájuk, vagy pedig új cikket teszünk közzé, ha jelentősebb változásról van szó.

iOS 14.5 beta 7 és iPadOS 14.5 beta 7

A build verziószáma 18E5198a.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14.5 beta 7 és iPadOS 14.5 beta 7 letöltési linkek

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából, az iOS 14.5 beta 7 és iPadOS 14.5 beta 7 IPSW-fájljai pedig az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7.4 beta 7

Az új build verziószáma 18T5194a.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 14.5 beta 7

Az új build verziószáma 18L5203a.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából, az IPSW pedig innen:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Big Sur 11.3 beta 7

Az új build verziószáma 20E5229a.

A fejlesztői béta konfigurációs eszköz ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Ez már lassan az iOS 15 is lehetne! :smile:
  Lehet egy normális rendszerrel akarják nyugdíjba küldeni a 6S/SE-t?

 2. gunar says:

  Miért? A régi rendszerekre is jönnek még mindig javítások, pl az 5S-re, stb. Nem engedte el a kzüket teljesen az apple. Más cég nem láttam még hogy ilyent csinálna ennyi év után.

 3. Mert nincs is ilyen cég! :smiley:
  De az iOS 12-re már a biztonsági frissítéseken kívül már nincsenek úgy mond funkció frissülések, én erre gondoltam.
  Az egyértelmű szerintem, hogy biztonsági javítást fog kiadni még iOS14-re is.

 4. gunar says:

  Szerintem ha lett volna olyan eget verő hiba benne amit nem javítottak ki, simán azt is javítaná ezzel az erővel, ha lehet.

 5. Csak én érzem úgy, hogy nagyon húzzák ennek a kiadását?

 6. Nem csak te, kicsit sokáig tart ezt a 4 újdonságot összerakni :smiley:

 7. expa says:

  Inkább lassabban adják ki de jó legyen.

 8. Hacsi says:

  De nem az, eddig ez a legrosszabb. 10-ből 6x nem tudja feloldani a telefont ha rajtam a maszk és kezemen az óra. Hihetetlen…

 9. Nekem 10-ből 8x feloldja. Ott valami bug lehet :slight_smile: Egyébként kapcsold ki majd be újra ezt a szolgáltatást.

 10. Ha 10-ből 8 már jónak számít, akkor értem, hogy még miért nem adták ki :slight_smile:

 11. Hacsi says:

  Valami nagyon el van kefélve a BT-vel a iOS14-ben. Teljesen rendszeres, hogy reggel elindulok otthonról kapcsolok zenét a Powerbetas-re elkezdődik a zene és recseg ropok akadozik néha teljesen megszakad. Átkapcsolok speakerre majd vissza és minden oké. És a feloldás is akkor esik kell amikor a Powerbeats is használatban van.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!