Elérhető a második iOS 14.4, iPadOS 14.4, watchOS 7.3, tvOS 14.4 és macOS Big Sur 11.2 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14.4, az iPadOS 14.4, a watchOS 7.3, a tvOS 14.4 és macOS Big Sur 11.2 második fejlesztői bétáját.

Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de vagy frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, amint napfény derül rájuk.

iOS 14.4 beta 2 és iPadOS 14.4 beta 2

Az új build verziószáma 18D5043d.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14.4 beta 2 és iPadOS 14.4 beta 2 letöltési linkek

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából, az iOS 14.4 beta 2 és iPadOS 14.4 beta 2 IPSW-fájljai pedig az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7.3 beta 2

Az új build verziószáma 18S5793d.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 14.4 beta 2

Az új build verziószáma 18K5793d.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából, az IPSW pedig innen:

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Big Sur 11.2 beta 2

Az új build verziószáma 20D5042d.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Megnézné vki Vodafone-os, hogy mennyi a Vodafone Carrier Bundle száma? 700Mhz 5G miatt lenne érdekes. A jelenlegi 45ösbe, egyenlőre csak a 3600 konfiguráció van benne és hiába van kiépítve a hálózat, nem megy a 700Mhz 5G Vodafone-nál iPhone 12/pro.

 2. expa says:

  Ez már javítva van benne?
  " Az OSX Big Sur 11.1 visszaállítja a megnyitott / mentett ablakok méretét "
  link

 3. istvanh says:

  14.4 beta 2 - 45.0

 4. Köszönöm, akkor nem változott semmit, nincs 700as 5G támogatás.

 5. Nektek sem lehet kikapcsolni, hogy ne figyelje a fejhallgató hangját? Kocsiban hallgatom a zenét és mindig lehalkítja, hiába kapcsolom ki, hogy ne figyelje.
  Nagyon idegesítő!

 6. Sziasztok. Ez a verzió már használhato , vagy még nagyon béta?

 7. gunar says:

  Szia! A beta mindig beta és az vagy jobb vagy nem, ezért is tanácsolják itt hogy ha nem akarsz szívni semmivel akkor ne tedd fel. Persze sajnos a véglegesekkel is adódnak hibák időnként, de ez minden más rendszerrel is így van, csak ott lassabban szokták javítani többnyire őket. Kipróbálhatod mert semmibe nem kerül, csak ha mégsem teljesíti az általad elvártakat akkor lesz vele kis plusz meló, hogy visszatolod az utolsó hivatalosat, ergo nem vesztesz sokat csak némi időt és melót max.
  Amugy az ilyen beta-k nem szoktak annyira tréfásak lenni mint az éves kiadások előtti nyáriak, az új rendszer előtt pár hónappal.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!