Elérhető az első iOS 14.4, iPadOS 14.4, watchOS 7.3, tvOS 14.4 és macOS Big Sur 11.2 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14.4, az iPadOS 14.4, a watchOS 7.3, a tvOS 14.4 és macOS Big Sur 11.2 első fejlesztői bétáját.

Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de vagy frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, amint napfény derül rájuk.

iOS 14.4 beta 1 és iPadOS 14.4 beta 1

A build verziószáma 18D5030e.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14.4 beta 1 és iPadOS 14.4 beta 1 letöltési linkek

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából, az iOS 14.4 beta 1 és iPadOS 14.4 beta 1 IPSW-fájljai pedig az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7.3 beta 1

Az új build verziószáma 18S5780d.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

tvOS 14.4 beta 1

Az új build verziószáma 18K5780c.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából, az IPSW pedig innen:

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

macOS Big Sur 11.2 beta 1

A build verziószáma 20D5029f.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. gunar says:

  Hát nem tudom ennek a frissítésnek a rovására írható-e a dolog, de a zárképernyőn nem kapcsolnak a lámpa és a kamera kapcsolók!? Azaz kísérletezem vele közben és azt tapasztalom, hogy amennyiben mikor rányomok az ikonra és közben kicsit elcsúszik az ujjam akkor kezdi csinálni és utána nem lehet kikapcsolni az adott dolgot, csak megint trükközve hogy már direkt elcsúsztatom. iPhone 12mini.

 2. Jadeye says:

  vegyél fel róla hibajegyet. felesleges elméleteket gyártani, minek mi az oka, hiszen béta. ha hibát tapasztalsz, jelentsd, erről szól a béta. ne tegyél fel bétát, ha ilyesmiken meglepődsz.

 3. gunar says:

  Az azért ugye nem baj hogy meg mertem kérdezni? Csak mert igen meglepő mint hiba és nem az hogy egy beta-ban van hiba. Nem gyártok elméleteket, csak leírtam hogy nalam hogyan jelentkezett, ahogyan már ezt itt többen is megtették a múltban és gondolom ezután is fogják hiszen ezért is van cikk a beta-król is.

 4. Jadeye says:

  ha bétát használsz, és a telepítése után nem működik valami, akkor az a béta rovására írható. veszel fel róla hibajegyet, és majd talán a következő bétában javítva lesz.

 5. gunar says:

  Attól hogy én most vettem ezt észre még lehet a hiba régebbi is és akár előzőkben is jelentkezhet, csak mivel én is elég ritkán használom onnan ezeket a funkciókat, hát nem feltétlenül bukik ki rögtön, így meg hogy némileg random jellegű is, még kisebb az esélye szvsz. Akár még lehet én nyomom rosszul, mert közben elmozdul picit az ujjam és csak abban a hiba, nem is beta-ban. Pont emiatt is kerdeztem rá itt.
  Lehet csak rosszul fogom és azért nyomok rosszul :crazy_face: (i4 antenna gate)

  UI:
  Igen el kell ismernem én voltam a béna, mert nem hogy elromlott hanem javítottak rajta. Ahogy emléxem az eddigi IOS-ekben elég volt egy pillanatra az ikonra tapintani és kapcsolt is, volt is hogy véletlenül kapcsoltam be valamelyiket 1x - 2x, most meg ha ezt teszem akkor semmi, hanem rajta kell tartanom az ujjamat ahhoz hogy kapcsoljon. Persze lehet annyira ritkán kellett hogy rosszul emléxem. :crazy_face:

 6. Hacsi says:

  Nincs már force touch amivel gyorsan be tudnád kapcsolni, maradt a hosszú nyomás.

 7. gunar says:

  A zárképernyőn a két ikon FT-os volt? Bár a 12-n már nincsen akkor lehet azért lett ennyire más a dolog?
  Akkor köszi megint okosabb lettem kicsit :grinning:, egy probléma kilőve

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!