fbpx Skip to content

Mindössze kettő nappal az iOS 14.3 és iPadOS 14.3 RC verziója után az Apple este 7-kor elérhetővé tette ezek második RC-jét, illetve a macOS Big Sur 11.1 esetén is megérkezett végre a kiadásra szánt változat.

Arról egyelőre nincs információ, hogy miért érkezett második RC az iOS 14.3 és iPadOS 14.3 esetén, de nyilván olyan hibákat javított az Apple, ami szükségessé tette az új verziók kiadását. A hivatalos megjelenés pontos ideje egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy az AirPods Max érkezése előtt már meg fog jelenni, illetve utat mutat a Fitness+ szolgáltatás indulási ideje is, ami december 14. lesz. A watchOS 7.2 és a tvOS 14.3 esetén nem érkezett újabb RC.

iOS 14.3 RC 2 és iPadOS 14.3 RC 2

A build verziószáma 18C66.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14.3 RC 2 és iPadOS 14.3 RC 2 letöltési linkek

Az iOS 14.3 RC 2 és iPadOS 14.3 RC 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

macOS Big Sur 11.1 RC

A build verziószáma 20C69.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Én ezt nem értem,nekem nem ajánlja fel a MacOS Big Sur telepítését …miért ?
  Most akkor letölthető vagy még mindig Béta változat ?

 2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  ott van a címben és a cikkben is többször, hogy RC. az RC az a kiadásra szánt változat, nem a mindenki számára elérhető.

 3. Ez azt jelenti, hogy majd a végső verziónál is lesz egy 14.3, majd pár nap után újra megjelenik egy 14.3?..

 4. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  természetesen nem. a hivatalos verzió egyszer fog megjelenni. ha újabbnak kell megjelennie, az új verziószámot fog kapni.

 5. RC avagy Release Candidate vagyis kiadásra szánt változat de ez még mindig béta tag-t kap, ez után jön a hivatalos változat ha a kövi az lesz, mert dönthet úgy a vállalat, hogy leveszi az RC-t és visszarakja béta-ra.

 6. Aki feltette a 11.1-et régebbi gépre mik a tapasztalatok safari jobb esetleg vagy ugyan úgy zabálja a memóriát? Nekem egy 2015 MacBook pro van 2,8 GHz Négymagos Intel Core i7 processzor 16GB ram
  És azon gondolkodom, hogy felmerjem e tenni?

 7. Hányszor indul újra a gép kb Big Sure telepítésnél nálam már vagy 5 szőr van alma logó.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for cabrio01 Avatar for DJTommyka Avatar for totopad Avatar for farkas63 Avatar for Jadeye Avatar for szorian Avatar for SzifonAdmin