fbpx Skip to content

Mindössze kettő nappal az iOS 14.3 és iPadOS 14.3 RC verziója után az Apple este 7-kor elérhetővé tette ezek második RC-jét, illetve a macOS Big Sur 11.1 esetén is megérkezett végre a kiadásra szánt változat.

Arról egyelőre nincs információ, hogy miért érkezett második RC az iOS 14.3 és iPadOS 14.3 esetén, de nyilván olyan hibákat javított az Apple, ami szükségessé tette az új verziók kiadását. A hivatalos megjelenés pontos ideje egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy az AirPods Max érkezése előtt már meg fog jelenni, illetve utat mutat a Fitness+ szolgáltatás indulási ideje is, ami december 14. lesz. A watchOS 7.2 és a tvOS 14.3 esetén nem érkezett újabb RC.

iOS 14.3 RC 2 és iPadOS 14.3 RC 2

A build verziószáma 18C66.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14.3 RC 2 és iPadOS 14.3 RC 2 letöltési linkek

Az iOS 14.3 RC 2 és iPadOS 14.3 RC 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

macOS Big Sur 11.1 RC

A build verziószáma 20C69.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.