Elérhető az első iOS 14.2, iPadOS 14.2, watchOS 7.1, tvOS 14.2, és a hetedik macOS Big Sur béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs megállás a tesztelők számára: az Apple elérhetővé tette az iOS 14.2, az iPadOS 14.2, a watchOS 7.1, a tvOS 14.2 első, illetve a macOS Big Sur hetedik fejlesztői bétáit.

A szoftverek egyelőre csak a fejlesztői központból letöltött IPSW-vel frissíthetőek az érintett készülékeken, illetve a macOS Big Sur esetén természetesen működik a szoftverfrissítés opció. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de új cikket teszünk közzé, amint napfény derül rájuk.

iOS 14.2 beta 1 és iPadOS 14.2 beta 1

A build verziószáma 18B5052h.

A Vezérlőközpontban már elérhető egy külön Shazam ikon a zeneszámok felismerésének gyors indításához:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14.2 beta 1 és iPadOS 14.2 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 14.2 beta 1 és iPadOS 14.2 beta 1 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7.1 beta 1

Az új build verziószáma 18R5552f.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

tvOS 14.2 beta 1

Az új build verziószáma 18K5027e.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

macOS Big Sur beta 7

Az új build verziószáma 20A5374g.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. ios 14 eddig nekem nagy :poop: … visszatenném a 13-at, de az órán is 7 van… szóval szívás

 2. gunar says:

  Hát mert fejetlenül frissítettél, már megbocsáss. Ha nem tudod mit kapsz, de azt meg igen, hogy az ój OS órára kerülése után nincsen visszaút, ellenben a régi watch OS-sel menne a 14 is. óra is, akkor hova volt a nagy kapkodás? Nem baj jó példa ez másoknak legalább, hogyan ne tegyék ha ne mtudják milyen is a 14-es IOS

 3. gunar says:

  Már megjelenik az OTA frissítés is. Jó nagy darab lett lehet benne sok minden, szinte vagy nem is szinte egy új IOS is lehet akár.
  Amugy meg hogyan is van ez? A 14.1 elveszett a ködben? Vagy nem figyeltem és megvolt? :roll_eyes:

 4. mindig frissítek… a bugokat úgysem írják oda… (+ valakinél van, valakinél nincs… = fos)

 5. Jadeye says:

  nem értem, ugyanez volt korábban is, a köztes verziókat szépen kiadta az Apple béta nélkül. senki sem kötelezi őket arra, hogy minek kell nevezzék a következő bétát. annak nevezik el, aminek akarják. ez a számozás azt jelenti, hogy hamarosan megérkezik majd a 14.1 is, várhatóan épp az új iPhone-okkal.

 6. gunar says:

  Konkrétan az óra frissítésére értettem a meggondolatlanságodat, vagy hívhatjuk elsietésnek is.
  Én mindig fel szoktam tenni az első beta-któl kezdve már juniusban és lesz ami lesz alapon vizsgálom mit kapunk majd. De ezt amikor frissítek vállalom is és ha nem jó viselem, majd javítják előbb utóbb. Max egy óra problémám lesz belöle, legfeljebb váltok az újabbra és kész.
  Ja az androidnál is ez van, így a lehetséges alternatíva csak annyival jobb, hogy ott visszatehető bármikor a régi cucc, de akarom-e, vagy váltok ott is másik telóra az a kérdés.

 7. Azért, ne a felhasználó legyen már a hibás, hogy kap egy új szoftvert és azzal nem működik a készüléke rendesen, de amúgy @rihekopo79 szerintem nem ide akart írni hanem általában az ios 14 alá. Vagy @rihekopo79 a bétára gondolsz, csak mert ez a cikk Béta szoftverről szól.

 8. nem béta, a “végleges”

 9. azért androidhoz ne hasonlítsuk… annyira “bugos” (használhatalan) soha nem lesz az iOS

 10. Minden eszközöm merül mint a fene ios 14 és ez a béta alatt is (iPhone 11 pro és iPhone 7) is. Percenként mennek le szinte a százalékok. Tiszta telepítés, semmi iCloud mentés visszaállítás sincs. Sötét mód is be van kapcsolva. Amikor megy a Safari valami horror a fogyasztás.

 11. Lajhar says:

  Megjelent a Big Sur béta 8!:slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!