Elérhető az iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 és tvOS 14 kiadásra szánt, GM változata

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7 és a tvOS 14 kiadásra szánt, GM változatait. A macOS Big Sur esetén továbbra sem érkezett új build a szeptember 3-i óta.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. A legutóbbi bétával szembeni újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk. Az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7 és a tvOS 14 hivatalos megjelenése pedig szeptember 16-án, azaz holnap lesz!

iOS 14 beta GM és iPadOS 14 beta GM

A build verziószáma 18A373.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14 beta GM és iPadOS 14 beta GM letöltési linkek

Az iOS 14 beta GM és iPadOS 14 beta GM IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7 beta GM

Az új build verziószáma 18R382.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

tvOS 14 beta GM

Az új build verziószáma 18J386.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Felraktam iPhone 11-re, betát előtte nem használtam, ez meg a végleges verzió és hát minden nagyon jó kivéve az akkumulátort, valamiért azt nagyon zabálja, amíg ezen nem javítanak megy vissza a 13.7.

 2. Czo says:

  Mi lenne, ha varnal vele par napot, hogy minden hattertevekenyseggel vegezzen?

 3. hanykor lesz hivatalos 14?:rofl::joy::sweat_smile:

 4. gunar says:

  Na igen, de pl nálam ez most jobb mint előző pár beta esetében volt. Azok többet ettek sztem.

 5. nonoka says:

  Nekem a watch 3 folyamatosan újraindul , naponta többször is. reméltem hogy a GM orvosolja, de nem. kb 3x úrtelepítettem az órát, és az sem segített.

 6. Jadeye says:

  a végén új óraként állítottad be, vagy visszatöltötted a biztonsági mentést? mert ha utóbbi, akkor meg kellene próbálni új óraként. nekem a legelső béta óta fent van a watchOS 7, és egyszer sem csinált ilyet.

 7. nonoka says:

  Elsőnek biztonsági mentés volt, utána már új óraként. Lehet valami kapcsolat gondja van, kocsiban mindig ki lövi magát…

 8. A végleges ios 14 felrakása után eltűnt a YouTube 2 és 4K opció ismételten. Ezt meg miért kell korlátozni?

 9. Hát úgy néz ki, hogy ez nem jön ki ma… Mármint a magamfajtáknak akik arra várnak, hogy hivatalosan feldobja a telefon szoftverfrissítés része.

 10. Jadeye says:

  az Apple eleve nem közölt pontos időpontot, a mai nap meg még elég hosszú, Cupertinóban jelenleg még csak délelőtt 11 van, a keleti parton is csak délután 2.

 11. Persze, csak úgy megszoktam, hogy “mindig” este 7 nálunk. :smiley:

 12. Jadeye says:

  többször előfordult már, hogy nem este 7 volt. majd megjelenik.

 13. Igen, fel is adtam a frissítgetést, majd reggel felrakom. :smiley:

 14. szorian says:

  nekem az a bajom hogy van egy jó covid lekérdezős shortcuts de az ipadin iOS 14 alatt amikor feljönnek az országok nincs lehetőség billentyűvel keresni viszont iOS 13 alatt igen esetleg valakinek van ötlete hogy mi lehet a gond? a toolbox lehet még nem frissült 14-re mert az gyűjti le a listát. bocsi az off topic-ért

 15. Jadeye says:

  majd frissíti a készítője. ezt így látatlanban szerintem senki nem fogja tudni megmondani az adott shortcut forrásának ismerete nélkül.

 16. szorian says:

  igen gondoltam inkább csak egy megerősítés miatt írtam, hogyha 13-on működik akkor a 14-en akkor fog csak ha a toolboxpro frissítve lesz…

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!