fbpx Skip to content

A Nikkei információi szerint az Apple szeptember végén elkezdi az iPhone 12 sorozatgyártását. A négy 5G-kompatibilis iPhone 12 modell közül legalább az egyik gyártása már szeptember közepén elindul – tehát körülbelül egy hónappal később, mint azt minden évben megszokhattuk. A sorozat többi tagjának a gyártása szeptember végén kezdődhet és október első heteire is átcsúszhat.

Az Apple már korábban is jelezte, hogy az iPhone 12 néhány héttel később érkezik, mint ahogy azt eddig megszokhattuk. Ellenben az AirTaggel, aminek már elvileg el is elindult a gyártása.

Nem meglepő, hogy elsőként a 6,1 hüvelykes, dupla kamerás, OLED-kijelzős iPhone 12 modellel kezdenek, ugyanis az az idei év legnépszerűbb modelljét, az iPhone 11-et váltja majd fel. A másik három iPhone 12 modell egy 5,4 hüvelykes OLED-verzió, egy 6,1 hüvelykes OLED-kijelzős, három kamerás és LiDAR szkenneres, valamint az új zászlóshajó modell lesz, amely új kamerarendszert és a 3D szkennert, valamint az iPhone-ok esetén a valaha volt legnagyobb, 6,7 hüvelykes kijelzőt kapja. A legújabb pletykák szerint csak a felső kategóriás iPhone-ok kapják majd meg a leggyorsabb, 5G-s sávszélességet, a mmWave támogatását.

Mind a négy iPhone 12 modell új designnal érkezik. A lapos, szögletes szélek az iPhone 5 szériához hasonlíthatóak. Az Apple eredetileg 80 millió 5G-s iPhone készüléket tervez 2020-ra, de a gyártási csúszások miatt ez körülbelül 73 millióra csökkenhet. Azonban a cég megemelte az iPad gyártását, ugyanis a COVID-19 járvány következtében sokan tanulnak vagy dolgoznak otthonról, így megnőtt az iPad iránti kereslet.

Az AirTag nyomkövető kiegészítő várhatóan az iPhone 12-vel egyidőben debütál, amely segít a felhasználóknak nyomon követni, megtalálni az elveszett tárgyakat. Az AirTagek ultraszélessávú technológiát fognak használni, hogy a telefon a legpontosabb helymeghatározással tudjon szolgálni.

Az Apple őszi termékszezonja izgalmasnak ígérkezik. A szeptember 15-i keynote-on várhatóan bejelentésre kerülő Apple Watch Series 6 és iPad Air 4 mellett októberben vagy novemberben piacra dobhatják az első Apple Silicon Mac gépeket és az AirPods Studio fejhallgatót is.

Te melyik termék érkezését várod a leginkább?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.