fbpx Skip to content

Az Apple a tervek szerint számos újdonsággal debütálhat az idei őszi keynote-on.

A 4 új iPhone, a 2 új Apple Watch és az új iPad Air mellett egy fejhallgatóra is számíthatunk, ami a pletykák szerint az AirPods Studio nevet kapja. Továbbá egy kisebb, olcsóbb HomePod és az AirTag névre hallgató Bluetooth nyomkövető is érkezhet.

AirPods Studio

A valószínűleg ősszel bemutatásra kerülő, csúcskategóriás fejhallgatóját AirPods Studio-nak fogják hívni, aminek körülbelül 349 dolláros ára lesz.

Az AirPods Studio a pletykák szerint két változatban érkezik majd: lesz egy bőrszerű prémium változat, és egy sportosabb modell, amely a jobb légáramlás érdekében könnyebb, légáteresztő párnákkal készül. Korábban már olvashattunk a szóban forgó AirPods Studio-ról, ha minden igaz, ősszel már tervezhetjük is a megvásárlását.

HomePod

A 2017-ben megjelent HomePod okoshangszóró nem ért el olyan nagy sikereket, mint amire az Apple számított. A 350 dolláros induló ár magasan fölé lőtt a többi, a piacon lévő okoshangszórónak. Ha minden igaz, az idén megjelenő új HomePod kisebb és megfizethetőbb lesz, így az Apple jobban fel tudja majd venni a versenyt az Amazon és Google okoshangszóróival.

AirTag

Az Apple egy Bluetooth nyomkövető eszközön is dolgozik, amelyet pénztárcánkra és igazából bármire ráakaszthatunk majd, így biztonságban tudva az értékeinket. Az AirTag a Lokátor appon keresztül fog működni, amivel nyomon követhetjük a tárgyainkat, és hangjelzést is kérhetünk elveszett értékeinkről.

Néhány hónapja megjelent egy videó, ami az iPhone törléséről szól. A videóban a Lokátor beállításaiban az Offline keresés engedélyezése alatti szöveg árulkodik, hogy ha a lehetőség aktiválva van, akkor az adott eszköz és az AirTagek Wi-Fi vagy hálózati kapcsolat nélkül is megkereshetőek lesznek. Ebből arra lehet következtetni, hogy az Apple hamarosan bejelenti az AirTaget is.

Te melyik új kütyüt várod a legjobban?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!