9to5Mac: AirPods Studio lesz az Apple fejhallgató neve

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 9to5Mac hozzájutott néhány igazán szaftos információhoz az Apple új fejhallgatójával kapcsolatban.

Ahogy az Apple-nek sikerült forradalmasítania a vezeték nélküli fülhallgatókat az AirPods-zal, úgy tűnik, hogy most a fejhallgatókkal is meg fogják tenni, mert az AirPods Studio egy rakás egyedi megoldással fog rendelkezni, többek közt nyak érzékeléssel.

Az AirPods alapértelmezett beállításokkal önműködően leállítja a zenét, ha kiveszed a füledből. Ennek fejhallgatóknál nem lenne értelme, ezért az Apple-nél a fül érzékelést nyak érzékelésre cserélik és az AirPods Studio automatikusan leállítja majd a muzsikát, ha észreveszi, hogy a nyakadra tetted a fejhallgatót.

A legtöbb fül- és fejhallgatóban a bal és jobb fül meg van különböztetve a csatornák és a sztereó hatás miatt és emiatt nem mindegy, hogy hogyan teszed fel. Az Apple ezt a kényelmetlenséget is ki tervezi küszöbölni az AirPods Studio esetén, mert a fejhallgató észlelné azt is, hogy milyen irányban tetted fel.

Természetesen az AirPods Pro-ban megszokott aktív zajszűrést is megkapja majd az AirPods Studio és ha Mac vagy iOS eszközhöz csatlakoztatod, egyedi EQ beállításokat is módosíthatsz rajta.

Ha minden igaz, az AirPods Studio valamikor idén érkezik és 349 dollárba fog kerülni, ami itthon egy 130-150 ezer forintos indulóárat eredményezne.

Szerinted lehet sikere egy Apple fejhallgatónak?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Így veri a Bose fejest árban. Jobb is lesz? Kíváncsian várom. Hajrá!

  2. Put2 says:

    A vacak Bose-t nem nehéz megvernie, az nem ellenfél… Név van, minőség nemigen… A Sony WH-1000xm3 azt kell megszorongatni… Akkor lesz értelme…

  3. Remélem az ANC az alap ennyiért.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!