Videó: ezek az apróbb változások érkeztek az iOS 14 hetedik bétájával

A héten az Apple elérhetővé tette az iOS 14 hetedik bétáját, és ahogy azt már megszokhattad, végigmegyünk a változásokon, hogy tudd, merre halad az operációs rendszer fejlesztése.

Mivel már szeptember van, így közel sincsenek akkora mértékű változások a rendszerben, mint az első három béta esetén, de azért van még min csámcsogni. Vessük is hát bele magunkat!

Először emlékeztetőül a korábbi bétákról írt összefoglalóink:

És akkor most jöhetnek az újdonságok:

 • a sötét módhoz már alkalmazkodnak az iPhone X-zel bemutatott szivárványos hátterek is: mostantól ha sötét módban van az eszközöd, akkor fekete háttérre váltanak, hogy a rikító színek ne zavarjanak annyira
 • több kategóriára osztja az alkalmazásaid az Alkalmazáskönyvtár: így akár 13 különleges mappába is kerülhetnek (+2 a legutóbb telepítetteknek és javaslatoknak)
 • javítva lett az előző béta által elrontott AirPods csatlakozására figyelmeztető értesítés szövege

A vizuális típusok számára a 9to5Mac új videója is érdekes lehet, ahol működés közben láthatod még az új háttereket is:

Te várod már az iOS 14 hivatalos megjelenését?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. gunar says:

  Amit nagyon várok már, mikor lesz a külső fejlesztőknek is elérhető a widget opció a főképernyőn? Vagy már az csak nem használják még ki?

 2. Jadeye says:

  az iOS 14 hivatalos megjelenése előtt a fejlesztők nem tudnak olyan appot beküldeni, ami ezt támogatja, mert csak a hivatalos iOS-verziókat tudják támogatni. béta iOS-verzióra való fejlesztéshez béta Xcode is kell, amivel nem lehet appot beküldeni jóváhagyásra. ez korábban sem volt másképp.

  illetve kiegészítés:

 3. gunar says:

  Aha! Köszi szépen! Akkor csak a bemutató után lesz ha lehet ilyent csinálni. Jó, türelemmel leszek még egy darabig, remélni tudom csak, hogy gyorsan fognak fejleszteni.

 4. Jadeye says:

  a bemutató már megvolt a WWDC-n. a hivatalos megjelenést kell megvárni.

 5. gunar says:

  Jó persze, én a telefonok és a többiek bemutatójára gondoltam, amikor este már felrakható az új IOS is.

 6. Jadeye says:

  a kettő nem következik egymásból. attól, hogy az Apple bemutatja az új készülékeket, egyáltalán nem biztos, hogy az iOS 14 is megjelenik. de nézzük rögtön a múlt évet: az iPhone 11 modellek bemutatása szeptember 10-én volt, az iOS 13 pedig csak szeptember 19-én jelent meg.

 7. Czo says:

  Ez nem teljesen igaz. Testflight verzio adhato ki, tehat a beta tesztelok ki tudhatjak probalni az ujdonsagokat.

 8. redcar says:

  Miért nem tudok hozzászólni a cikkhez, csak valaki kommentjére válaszolva? Az lenne csak a kérdésem, hogy másnak is gyorsabban merül az akksija a bétával? Nekem piszok gyorsan lemerül, szinte hozzá se nyúlok és már 50%-on van.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!