Elérhető az újabb iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 és macOS Big Sur béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7, a tvOS 14 hetedik, illetve a macOS Big Sur hatodik fejlesztői bétáit.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk.

iOS 14 beta 7 és iPadOS 14 beta 7

A build verziószáma 18A5369b.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14 beta 7 és iPadOS 14 beta 7 letöltési linkek

Az iOS 14 beta 7 és iPadOS 14 beta 7 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7 beta 7

Az új build verziószáma 18R5378a, ami egyébként már szeptember 1. óta elérhető.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 14 beta 7

Az új build verziószáma 18J5379a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Big Sur beta 6

Az új build verziószáma 20A5364e.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Lajhar says:

  Az elmúlt 3 Mac OS béta frissítés óta a gépem bekapcsolásnál az amerikai billentyűzetet hozza:((Mindig manuálisan kell Magyarra állítanom, mert nem jól fogadja el a jelszavamat!Más is tapasztal hasonlót? Vagy ez hiba?
  Köszi a helyet!:slight_smile:

 2. Jadeye says:

  soha nem érdemes olyan jelszót használni, amiben y, z, magyar ékezet illetve 0 van. de bárhogy is, vegyél fel róla hibajegyet, az a tuti, elvégre ezért van a béta:

 3. Czo says:

  A sysprefben mi van beallitva sorrendnek? Ha megcsereled oket, beallitod a login windownak, majd visszacsereled es megint beallitod a login windownak, azutan nem javul meg? Tuti a magyarnak kellene ott bejonnie?

 4. Lajhar says:

  Ezt hol tudom ellenőrizni?Korábban mindíg a Magyar billentyűzettel kapcsolt be autómatikusan csak menet közben állt át amerikaira

 5. Megjelent volna ma a public beta?

 6. Jadeye says:

  ha tegnap még nem érkezett meg, akkor szerintem az majd csak este.

 7. N0R says:

  Van public beta

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!