Elérhető az első iOS 13.7 és iPadOS 13.7 béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.7 és az iPadOS 13.7 első fejlesztői bétáit, amellyel okoztak egy kis felfordulást is pár külföldi oldalnál, mert volt, akinek béta profil nélkül is feldobta a készüléke, noha közben az Apple fejlesztői központjában elérhető információk révén végül egyértelművé vált, hogy ezek valójában csak béták egyelőre.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken, amennyiben fent van rajtuk a béta profil. Az újdonság itt elsősorban elvben az, hogy már külön app telepítése nélkül is elérhetővé válik a fertőzéskitettség-értesítés – bár ez Magyarországon a jelek szerint továbbra sem támogatott.

iOS 13.7 beta 1 és iPadOS 13.7 beta 1

A build verziószáma 17H33.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.7 beta 1 és iPadOS 13.7 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 13.7 beta 1 és iPadOS 13.7 beta 1 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Ez nem béta, hanem GM verzió. Állítólag nem minden ország kapja meg, de egy ios 13 béta profillal azonnal lejön nálunk is. Most raktam fel, mert van benne egy rakat bugfix is. Semmilyen plusz Feedback app nincs benne és verzió számban sincs plusz bármilyen plusz betű. A béta profile 13-hoz elérhető még, Google második találat és egyből adja is fel a profilt telepíteni. Konkrétan ios 13 beta profile keress rá.

  2. Jadeye says:

    de, béta. láthatod a screenshotot a fejlesztői központból a cikkben.

  3. A gm is oda rakják:) Ettől függetlenül semmilyen feedback app nincs benne. Tippelek, néhány nap és ugyanez a build megy ki nyilvánosba is, de nálunk nem. A leírása angol nyelvű volt és nem magyar. Máskor magyar szokott lenni. A szoftver természetesen teljesen lokalizált.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!