Elérhető a hatodik iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 és tvOS 14 béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7 és a tvOS 14 hatodik fejlesztői bétáit, a macOS Big Sur esetén pedig várhatóan holnap érkezhet meg az újabb build.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk.

iOS 14 beta 6 és iPadOS 14 beta 6

A build verziószáma 18A5357e.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14 beta 6 és iPadOS 14 beta 6 letöltési linkek

Az iOS 14 beta 6 és iPadOS 14 beta 6 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7 beta 6

Az új build verziószáma 18R5368d.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 14 beta 6

Az új build verziószáma 18J5370e.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Big Sur beta 6

Az új build verziószáma egyelőre nem ismert.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Public beta is toltheto mar.

 2. Nálam a Big Sur Beta 5-el naprakész, nem jelent meg frissités

 3. Jadeye says:

  igen, mert ahogy a cikk is írja, az vagy a többi bétához képest pár órával később, vagy pedig ma várható, ahogyan a beta 5 is el volt csúszva 1 nappal.

 4. Jogos! A bevezetőn csak áttgörgettem… Remélem végre a parallels 16 menni fog…

 5. Nekem az irat sem dobja fel:)

 6. expa says:

  Mi vaaaaan?

 7. Nem látom az Irán a 6os betat a telefon látja az óra viszont nem valamiért újra le töröltem és vissza tetszem
  A béta profilt de úgy sem. Asszony órája sem látja a telefon meg igen

 8. jah hogy óra :smiley:

 9. Igen az! Egyszerűen nem látom a frissítést akármit is csinálok eddig nem volt gond

 10. gunar says:

  A publikus beta-kal sem megy olyan mint az Erste app? Ha valaki tudja, ne tartsa magában az infót. Please!

 11. Jadeye says:

  nincs különbség a fejlesztői és a nyilvános béta között ilyen szempontból sem.

 12. gunar says:

  Köszi szépen! Akkor sajna ez nem fog felmenni az SE-re. De az hogy nem fut az app, nem az erste app hibája? Csak mert az OTP app simán minden beta-n remekül fut.

 13. De, a bank hibája. Ugyanakkor védhető is az álláspont, mert ha a hivatalos indulásra megcsinálják, akkor joggal mondhatják, hogy bétát nem támogatnak.

  Egyébként ha hibajegyet adsz fel például az OTP-nek, akkor ők is mossák kezeid ha kiderül, hogy béta OS-en futsz (been there done that).

 14. Hacsi says:

  Nekem úgy tűnik, hogy a billentyűzetet se látod :sweat_smile:

 15. expa says:

  Most tanul írni a kolléga, elnézzük neki :smiley:

 16. gunar says:

  Sejtettem, köszi! Bár pont az OTP-vel nincsen ilyen problémám, velük más van :roll_eyes:
  Viszont így elég nehéz valós körülmények között használni egy beta-t, mert ugye ez lenne benne az egyik lényeges szempont, hogy a mindennapokban hogyan is viselkedik, de most a bank appok miatt tartsak másik telót magamnál? Vicces kicsit.

 17. Bocsánat otan nem dobja fel az új betat eddig nem volt vele gond. Leszedték a béta klienst és vissza publikisat szedek! Ios 14 lejött az órára nem látja valamiért és a verzió a régi! Mit csináljak?

 18. Jadeye says:

  mire gondolsz “béta kliens” alatt? nincs kliens, béta profil van. mit értesz az alatt, hogy “az iOS 14 lejött az órára”? az órán fent van az órához tartozó béta profil?

 19. Az órára és a telefonra is feltettem a béta profilt és a telefonra is a mindenki számára elérhető helyről. A telefonra simán felment a béta 6 az óra meg nem ír ki semmit csak h napra kész pedig ki be kapcsolatam leszedtem a profilt visszatettem de semmi:(

 20. Jadeye says:

  de ugye az órára az órára való profilt töltötted le, és NEM az iOS-est?

 21. gunar says:

  Na igen azt könnyű benézni pár helyen ahonnan tölthető. :roll_eyes: 1x majdnem én is azzal csináltam meg az órát éjjel fáradtan :crazy_face: Az mondjuk vicces v nem is, hogy az órára simán települ a másik beta profil is.

 22. Órára is és a telefonra is a jót töltöttem! Csak kiderült h éjjel megcsinálta magának most néztem meg a verzió számot! Köszönöm mindenkinek!

 23. Lajhar says:

  Most este kijött egy újabb frissités az órára…:thinking:

 24. Jadeye says:

  tegnap óta érhető el a watchOS 7 beta 7.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!