fbpx Skip to content

Az Apple kiadta az iPadOS 13.6.1-et, ami a frissítés részletei alapján több hibajavítást is tartalmaz.

Az iPadOS 13.6.1 több más mellett megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a szükségtelen rendszeradatfájlok nincsenek automatikusan törölve, amikor kevés a rendelkezésre álló tárhely. Érdemes tehát frissíteni!

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Letöltés, telepítés.

iPadOS 13.6.1 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple mindössze a következőket írja:

Az iPadOS 13.6.1 megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a szükségtelen rendszeradatfájlok nincsenek automatikusan törölve, amikor kevés a rendelkezésre álló tárhely, valamint a frissítés egyéb hibajavításokat is tartalmaz az iPadjéhez.

Letöltés, telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk a Findert, illetve korábbi rendszereken és Windows-on az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

Az iPadOS 13.6.1 buildje 17G80, ami megegyezik a legutóbbi béta buildjével, így akinek már az van a készülékén, most nincs mire frissítenie.

Ha valaki szeretné lementeni a 13.6.1 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Downgrade?

Gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek.

Linkgyűjtemény

Az iPadOS 13-ról szóló összes cikkünk megtalálható az iPadOS 13 címke alatt.

[newsletter_signup_form id=13]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for andoro andoro says:

    Hát bizony én nem tapasztalok javulást.
    Kikapcsoltam iCloud Driveot, Photost, a 2 app majd 6GB-ot eszik.
    Továbbá az Egyéb rendszer fájlok majd 10GB, tehát a 32GB tárhelyem több mint fele offos.
    Mi a tök???

  2. Avatar for andoro andoro says:

    Köszi, de nem segített a cikkben leírt egyik módszer sem, de felraktam az ipadOS 14 Beta 4-et és voala: fogyott a tárhelyfoglalás vagy 6-7GB-ot. Meglátjuk meddig lesz így és mikor szemeteli újra az OS. Amúgy a beta egészen jól használható, különösen tetszik az új Spotlight.

  3. Nekem is fullon volt “egyébbel az iPad” és csak fogtam töröltem újra telepítettem, majd vissza raktam mentést. Az iOS 14 hasonlóan tele szemetelte az elején.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for andoro Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin