fbpx Skip to content

Az Apple pár perce kiadta az iOS 13.6.1-et, ami a frissítés részletei alapján fontos hibajavításokat tartalmaz.

Az iOS 13.6.1 egy-egy, a szabad hellyel, a hőkezeléssel és a Fertőzésnek való kitettséggel kapcsolatos hibát javít, érdemes tehát frissíteni!

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Letöltés, telepítés.

iOS 13.6.1 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Az iOS 13.6.1 hibajavításokat tartalmaz az iPhone-jához.

  • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a szükségtelen rendszeradatfájlok nincsenek automatikusan törölve, amikor kevés a rendelkezésre álló tárhely
  • Kijavít egy hőkezeléssel kapcsolatos problémát, amely miatt néhány kijelzőn a kép zöld színárnyalatban jelenik meg
  • Kijavít egy olyan problémát, amely miatt a Fertőzésnek való kitettséggel kapcsolatos értesítések néhány felhasználónál le lehetnek tiltva

Letöltés, telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk a Findert, illetve korábbi rendszereken és Windows-on az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

Az iOS 13.6.1 buildje 17G80, ami megegyezik a legutóbbi béta buildjével, így akinek már az van a készülékén, most nincs mire frissítenie.

Ha valaki szeretné lementeni a 13.6.1 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Downgrade?

Gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek.

Linkgyűjtemény

Az iOS 13-ról szóló összes cikkünk megtalálható az iOS 13 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!