fbpx Skip to content

Jövő hétfőn, június 22-én, magyar idő szerint este 7-kor kezdődik az első online WWDC, amely az Apple éves fejlesztői konferenciája.

Szinte biztosan bemutatásra kerül majd a macOS, az iOS illetve iPadOS, a watchOS és a tvOS következő változata, de egyre inkább úgy tűnik, hogy egy új iMac is érkezik majd. Ezt már az iOS 14 is megerősíti nekünk!

Ha minden igaz, az első képnek a bal oldalán az új iMac ikonja látható, mellette pedig a régié. Ezek az ikonok állítólag az iOS 14 egy kiszivárgott változatából származnak.

Ebből a tweetből látszik, hogy az új iMac elveszíti az „állát”, ami a 2003-ban kiadott iMac G5 óta az iMac névjegye volt és az Apple egy egyenletes méretű kijelző körüli keretre fog átállni. Ez alapján készítették el a fenti koncepcióképet, és hát azt kell, hogy mondjam, hogy elég szexi lenne egy ilyen iMac.

Idén áprilisban Mark Gurman nyilatkozott arról, hogy érkezik egy 23 colos, újratervezett formavilággal rendelkező iMac, melyet Sonny Dickson megerősített a múlt héten és az EEC adatbázisába is bekerült egy új asztali Mac a napokban.

Ezek mind azt jelenthetik, hogy az idei WWDC-n nem csak az új szoftverek fognak minket izgalomba hozni.

Neked hogy tetszene egy ilyen iMac?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok