Nem hívható fel az Apple Támogatás a Telekom hálózatából – javítva!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyik olvasónkkal való üzenetváltás során futottunk bele abba a hibába, hogy a Telekom hálózatából egyszerűen nem lehet felhívni az Apple Támogatás ingyenes telefonszámát, függetlenül attól, hogy azt a mobilhálózatukból, vagy a telekomos, otthoni telefonunkról próbáljuk.

Telenor illetve Vodafone előfizetéssel mi nem tapasztaljuk ezt a hibát, ezekkel nekünk gond nélkül kicsörög, ha felhívjuk a 06 80 983 435-ös számot, amit fel is vesz az automata. Más kérdés, hogy már nincs ügyfélfogadási idő, viszont Telekom előfizetéssel csak annyit mond be a rendszer, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Te mit tapasztalsz? Szavazz alább!

Milyen szolgáltatóval tapasztalod ezt a hibát?

A Telekom és társszolgáltatója végül június 11-én javította a hibát. A problémát az okozta, hogy a célszámot üzemeltető társszolgáltató az IP-s összeköttetéseken keresztül rossz bontáskódot adott vissza hívásfelépítéskor, ami a vezetékes és VoLTE mobil hívásokat érintette.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. denike says:

  Telekom -> Nálam megy.

 2. VoLTE-n és VoWiFi-n nem megy Telekomnál. 2G-n, 3G-n megy.

 3. telekom nem megy (mondjuk semmit értelme egyébként sem hívni őket :D)

 4. Eti36 says:

  Nekem megy telekomról, mondjuk tényleg semmi értelme. Múltkor eSIM gondom volt, azt a segítséget kaptam, hogy “de érdekes hiba, ilyet nem tapasztaltunk még… hát az eSIM még csak egy kísérlet nem biztos hogy jól működik. Segíthetünk még valamiben?” Ezért kár hívni.

 5. szorian says:

  Telekom nálam is megy

 6. Már nekem is működik!

 7. Criton says:

  Eddig én bármiért hívtam őket, Watch, iPhone vagy MacBook probléma miatt, mindig csak annyit mondtak, nyomjak egy visszaállítást az megoldja a problémákat… ja vagy nem, tegnap óta nekem a Watchon nem tölti be a zenéket, Macen Apple Music kilépett majd nagy nehezen beengedett, ma jeleztem ezt a problémát, azt mondták tegnap volt valami hiba a szerverekkel amik már javítva vannak… képernyőmegosztással a telefonomon kérték, hogy párosítsam újra az órát, nem ment ugyan úgy, majd nyomjak egy resetet a telefonon, utána is ugyan az a hiba, válasz, tesztelgessem hétvégén, mert lehet még mindig nem lett teljesen megoldva a probléma. Ha hétfőn sincs minden rendben, akkor telefonáljak újra… Nem is csodálkozom, Apple-nél a fejekben valami most nincs rendben, applecom -ról vettem a telefont, cserés lett, küldtek egy bontatlan új készüléket, a “hibás” termék visszament, új megjött majd pár napra rá a telefon árát is visszaküldték, jeleztem, azóta sem kell a pénzük, ergo van egy új telefonom ingyen.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!