Elérhető a második iOS 13.6, iPadOS 13.6, watchOS 6.2.8, tvOS 13.4.8 és macOS 10.15.6 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.6, az iPadOS 13.6, a tvOS 13.4.8 és a macOS Catalina 10.15.6 második fejlesztői bétáit. A watchOS esetén végül június 10-én érkezett meg az új build.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságokkal folyamatosan frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk.

iOS 13.6 beta 2 és iPadOS 13.6 beta 2

Az Apple ismét átnevezte a bétákat, a korábbi 13.5.5 helyett ezért már 13.6-ként jelentek meg az újabb buildek.

A build verziószáma 17G5045c.

A Szoftverfrissítés menüpont kapott egy új kapcsolót a frissítések automatikus letöltődésének letiltására. Ezzel azt tudjuk kikapcsolni, hogy a rendszer automatikusan letöltse az elérhető frissítést, ha a készülék Wi-Fi-re csatlakozik. (A frissítések teljes letiltására, vagy pedig a mobilinterneten való letölthetőségére jelenleg nincs külön opció.)

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.6 beta 2 és iPadOS 13.6 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 13.6 beta 2 és iPadOS 13.6 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

tvOS 13.4.8 beta 2

Az új build verziószáma 17M5545a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

watchOS 6.2.8 beta 2

Az új build verziószáma 17U5545c.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

macOS Catalina 10.15.6 beta 2

Az új build verziószáma 19G46c.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. expa says:

  De jó lenne ha sidecar nem lenne ennyire instabil, piszok komoly wifin és 2020-as eszközökön! :crazy_face:

 2. gunar says:

  Címet?

 3. Jadeye says:

  milyen címet?

 4. gunar says:

  Már semmilyen címet :grinning:

 5. Érdekes, hogy az Általános/ Infó menüpont alá bekerült a garanciális/ jótállási információ az eszközről. :wink::+1:

 6. Jadeye says:

  az már nagyon régóta ott van, az iOS 12.2-vel érkezett:

 7. gunar says:

  A Watch-al vissza lehet térni végleg a beta-król a hivatalos verzióra?

 8. Jadeye says:

  töröld le a béta profilt, és a következő hivatalos verzióval tudsz majd visszatérni. vagy szerviz, és az Apple visszateszi a hivatalos verziót.

 9. gunar says:

  Köszi, akkor megpróbálom majd az elsőt.

 10. Criton says:

  Mennyire érdemes béta rendszert használni telefonon és órán napi használatra?

 11. Jadeye says:

  az órából csak fejlesztői béta van, ami esetén ha bármi hibába belefutsz, azt addig el kell viselned, ameddig nem jelenik meg a hivatalos verzió – vagy adhatod le több napra szervizbe, hogy kiküldjék az európai szervizközpontba a szoftver visszaállítására. iPhone-on viszont a kábeles kapcsolat miatt bármikor vissza tudod tenni a hivatalos verziót.

  hogy mennyiben érdemes bétát használni, az mindig viszonylagos, adott bétától is függ. nyilván azért béta, mert még vannak benne adott esetben súlyosabb hibák is. az Apple emiatt azt írja, hogy ne használj bétát napi használatú eszközön.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!