fbpx Skip to content

Az Apple jelenleg két vezeték nélküli fülhallgatót kínál: a sima AirPods (amit korábban már teszteltünk) kielégíti a legtöbb felhasználó igényeit, és ott van még az aktív zajszűréssel rendelkező AirPods Pro (amit ugyancsak teszteltünk) is.

Több forrás alapján úgy tűnik, hogy ez a paletta hamarosan változni fog, mert még idén érkezik egy új AirPods és az Apple egy moduláris fejhallgatón is dolgozik.

Már az iOS 14 egy kiszivárgott változata is elkotyogta, hogy az Apple egy fejhallgatón dolgozik, de most a Bloombergnél Mark Gurman felfedett néhány extra részletet a projekttel kapcsolatban. Gurman szerint a nagy dobás az lesz az Apple fejhallgatóval, ami megkülönbözteti majd a Beats fejhallgatóktól, hogy mágnesek segítségével testreszabható lesz.

A hangszórók körüli párna és egyéb, a fejpántra csatolható részek mágnesesen cserélhetőek lesznek, ahogy manapság az Apple Watch-on cserélhetőek a szíjak.

Ahogy az Apple Watch is rendelkezik bőrszíjakkal és szilikon sportszíjakkal, úgy a fejhallgatóhoz is legalább két variánst készített már az Apple, amiből az egyik bőrből lesz, a másik pedig könnyebb anyagokból a sportosabb felhasználáshoz.

Ha minden jól megy, akkor ez a fejhallgató még idén a boltok polcaira kerül, de Gurman azért megjegyezte, hogy a koronavírus miatt előfordulhat, hogy az Apple háttérbe fog szorítani minden olyan projektet, ami nem az új iPhone-nal kapcsolatos.

Jon Prosser is nyilatkozott Apple fülhallgatók kapcsán, szerinte májusban érkezik egy új AirPods, ami valahol a sima és a Pro közt helyezkedik majd el:

Az új AirPods (melyet a márciusi meg nem történt eseményen mutattak volna be) elkészült.

Valószínűleg az új MacBook Pro-val együtt következő hónapban érkezik.

Egyelőre erről az új fülesről még nem tudunk sok mindent, de elképzelhető, hogy az új AirPods Pro formavilágát hozza majd el alacsonyabb ár és zajszűrés nélkül.

Egy biztos, az Apple egyre komolyabban veszi a viselhető termékek üzletágát és a tavaly bemutatott AirPods Pro csak a kezdet volt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok