Apple fejhallgatóról árulkodik az iOS 14 egy kiszivárgott, belső változata

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 9to5Mac-nél megszerezték az iOS 14 egy belső változatát és rengeteg infót kihámoztak belőle azt illetően, hogy miket tervez az Apple idén bemutatni.

Ezekről több cikkünk is lesz, de most kezdjük az új hardver ígéretével, az Apple fejhallgatóval, melynek ikonját fentebb láthatod is.

Az ikonok kapcsán két népszerű elmélet van. Az egyik az, hogy fehérben és asztroszürkében is kapható lesz a HomePodhoz hasonlóan, a másik pedig az, hogy a világos/sötét mód miatt van két ikon a kiszivárgott operációs rendszerben.

Régóta pletykálnak már arról, hogy az Apple fejhallgatón is dolgozik a fülhallgatók mellett, és úgy néz ki, hogy ennek hamarosan eredménye is lesz.

Az egyelőre nem tiszta, hogy a cég hogyan tervezi elhelyezni a fejhallgatót a piacon, mivel ez elég erősen konkurenciát állítana a Beats-nek, mely szintén a tulajdonukban van.

Te mit várnál egy Apple fejhallgatótól?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!