fbpx Skip to content

Mivel hazánkban is folytatódik a kijárási korlátozás, ezért egyre fontosabb, hogy megfelelő kiegészítőkkel kommunikáljunk ezalatt az idő alatt. A Stylebolt és Muzix közös akciójában most fül- és fejhallgatókat ajánlunk home office-hoz és meetingekhez.

home office fül- és fejhallgatók

Az AirPods-t azt hiszem, nem kell bemutatom, és ugyanígy a SoundMAGIC márkával is már számtalanszor találkozhattatok itt az oldalon. Én mindkét márkánál használom az egyes termékeket: az Apple-től az AirPods Pro-t, a SoundMAGIC-től pedig az E10BT-t, ami lényegében szerintem jelenleg a legjobb ár/értékű fülhallgató. Nézzük meg, miért ajánljuk ezeket a termékeket és hogyan használjuk őket.

Meetingek avagy megbeszélések

Alapjában véve vezeték nélküli fülhallgatóak ajánlunk ezekhez az eseményekhez, de természetesen vezetékes társaik jóval olcsóbbak, azonban régebbi PC-kel, vagy laptopokkal kevésbé kompatibilisek. Ehhez ad a Muzix a vezetékes fülhallgatóihoz úgynevezett Skype adaptert, ami a sima jack csatlakozóból rögtön két jacket csinál, ergo a mikrofon portba dugjuk az egyiket a másikat pedig a már megszokott hangszóró portba.

Vezetékes fülhallgató esetén tehát csak régebbi számítógépek esetén ütközhetünk problémába, de sokszor az adott eszközben lévő hangkártya vagy egyéb beállítások miatt is rosszul hallanak minket, holott mondjuk a fül- vagy éppen fejhallgatónk jó minőségű.

Használjunk iPhone-t, vagy iPadet

A minőség elengedhetetlen szempont meetingek esetén, azonban van néhány tipp, amit érdemes megfogadni. Alapjában véve nem biztos, hogy a számítógépet kell használni egy-egy Skype vagy Zoom meetinghez, hiszen iPhone-on és iPaden is futnak ezek az alkalmazások, olykor sokkal megbízhatóbban és jobb hangminőséggel. Inkább csatlakoztassuk vezetékes vagy vezeték nélküli fül- vagy fejhallgatónkat ezekhez az eszközökhöz, mint a PC-hez vagy Mac-hez.

AirPods

Az AirPods lényegében a legjobb megoldás szerintem, ha megfelelő minőségű hangra, és mikrofonra van szükségünk. Azonban az akkumulátor idővel már problémáink lehetnek, illetve ha használtan veszünk, akkor értelemszerűen még több baj lehet a hosszú használat során.

A Stylebolt akciójában most 44.980Ft-ért vásárolhatunk új, vezetékes töltőtokos AirPods-ot, amihez én Mac-en a ToothFairy alkalmazást ajánlom. Ennek segítségével sokkal könnyebben csatlakoztathatjuk az AirPods-unkat a Mac gépünkhöz és könnyebben válthatunk is az eszközök között. Kattints ide a vásárláshoz.

SoundMAGIC

A cikk elején már írtam az E10BT-ről, aminek a vezetékes testvérét, a SoundMAGIC E10C-t ajánlja a Muzix csapata, ajándék Skype adapterrel! Lényegében ez a legolcsóbb, és legmegbízhatóbb megoldás arra, hogy jó minőségben meetingeljünk, plusz az elmúlt évek tapasztalatai alapján minőségbeli zenehallgatást is kapunk, így ez egy kettő az egyben termék. Ez egyébként egy in-ear fülhallgató, tehát amellett, hogy sokkal jobb hangja lesz a zenének, kizárja a külső hangokat is. Ide kattintva megvásárolható.

A What-Hifi: legjobb In-Ear fülhallgató 50 GBP alatt díj nyertese: 2011-2016  között, hatszor egymás után.

A következő termék a SoundMAGIC P22C On-Ear fejhallgató headset, mely egy vezetékes fejhallgató minőségi mikrofonnal és kényelmes használattal. Itt is kapunk ajándék Skype adaptert, mellyel akár régebbi PC-hez vagy laptophoz is csatlakoztatható a fejhallgató. Univerzális távirányítóval rendelkezik, ami mindegyik platformmal kompatibilis! Ide kattintva megvásárolható.

Végezetül, de nem utolsó sorban a SoundMAGIC P22BT típusú fülhallgatója, mely a fenti kolléga vezeték nélküli változata. Bluetooth v4.1 kapcsolattal rendelkezik az alacsony energiafogyasztásért és a stabil jelátvitelért, akár 19 órányi működési idővel. Vezetékes fejhallgatóként is használható, a lecsatlakoztatható kábeleknek köszönhetően. Ide kattintva megvásárolható.

+1 Comply SoftCONNECT fülilleszték az AirPods-hoz!

Pár hete már elérhetővé vált a Comply SoftCONNECT fülillesztéke az AirPods első és második generációhoz. Ennek a segítségével lényegesen jobb hangot és sokkal jobb fülilleszkedést kapunk, ezáltal még nehezebben esik ki a fülünkből az AirPods.

Nekem például beszédkor vagy evéskor (chips, ropi) egy idő múlva kiesik a bal fülemből az AirPods. A Comply segítségével ezt sikerült megszüntetni. Magáról a Comply-ról itt írtunk korábban, a SoftCONNECT-et pedig itt tudod megvásárolni.

Röviden tehát elég sok lehetőségünk van jó minőségben dolgozni otthonról, és nem csak nekünk, hanem a meeting többi tagjának is számít, hogy minket jól halljanak, és mi jól halljuk őket. A fentieket bátran ajánljuk a home office-hoz!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. @Szifon Ez valami újdonság? Vezetékes AirPods? :grinning:

  2. Jogos, vezetékes töltőtokos AirPods :slight_smile: kijavítom.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for 83miki83 Avatar for SzifonAdmin

Népszerű hozzászólások

  1. @Szifon Ez valami újdonság? Vezetékes AirPods? :grinning:

  2. Jogos, vezetékes töltőtokos AirPods :slight_smile: kijavítom.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for 83miki83 Avatar for SzifonAdmin