fbpx Skip to content

Mikor reggel nekiálltam a kávé mellett ennek a cikknek, az volt az első dolgom, hogy berakjam az AF100W-t a fülembe, természetesen egy Comply™ fülillesztékkel, hogy megtaláljam a belső “hangom” és inspirálódjak. ??

Comply fülilleszték

A vezetékes és vezeték nélküli fülhallgatók itt a Szifon.com-on külön szekciót kaptak, mivel manapság már mindenki hallgat zenét az iPhone-ján. Természetesen nem csak átlagos, hanem átlagon felüli, “audiofil” fülhallgatókat is teszteltünk már, és én is egyfajta hobbinak, szórakozásnak tekintem a minőségi zenehallgatást.

A Comply™-ról bizonyára sokan hallottatok már, és úgy gondolom, még több emberhez el kell jusson ez a termék, mert bizony képes javítani az adott in-ear fülhallgató hangján. Minden embernek más és más hallójárata van. Átmérőre, egyenetlenségre és hosszra is. Tény, hogy a hallójáratunk átmérője egyáltalán nem állandó! Amikor beszélünk, rágunk, vagy csak mozgatjuk az állkapcsunkat, a külső hallójáratunk átmérője is folytonosan változik. Ezért van az, hogy a szilikon anyagú “gumi” fülillesztékek kicsúsznak az ember füléből, hiszen a folytonos átmérő változás miatt szinte “kipumpáljuk”.

A Comply™ lényegében egy több éves fejlesztés eredménye. Kutatások, számítások, különböző tesztek segítségével úgymond tökéletesítették ezeket a fülillesztékeket, és nem csak egy, hanem több tucat márkára érhetőek el ezek. A Comply™ szinte bármely hallójárathoz egyedi és tökéletes illeszkedést biztosít, és nem csúszik ki. A habanyag képes a folyamatos átmérő változás kompenzálására és a porózus külső felülete finoman “belekepaszkodik” a hallójáratunkba.

Nem csak sokkal komfortosabb, de kiváló zajszűrést, különleges illeszkedést és hangminőséget, valamint ultra kényelmes viseletet is nyújt! A Comply™ memóriahab fülillesztéket ma már világszerte több mint 85 fülhallgató márka használja termékeihez, hogy a lehető legjobb zenehallgatási élményt kínálják. A Comply™ memóriahab évek óta egyedülállóan sikeres a habanyagú fülillesztékek között, amelynek neve mostanra a legjobb szinonimájává vált. A világ számos fülhallgató gyártója esetében a prémium termékek alapértelmezett fülillesztéke.

Comply

Kényelmesebb. Jobban illeszkedik. Ráadásul szebben is szól. Ahogy a fülbe helyezést követően tágul, hogy tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba. Az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiának köszönhetően a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Bár annak mérete és formája a hőmérsékletváltozás vagy mozgás hatására változhat, a Comply™ memóriahab a hallójárattal együtt változik. 

A Comply™ fülillesztékek jellemzően három nagy kategóriába sorolhatóak.

Isolation, mely lényegében a zajszűrést segíti elő, a Sport, mely a sportoláskor, futáskor, edzéskor erősebben tart, végül pedig a Comfort, mely egy különleges gömb forma, az egész napos, kényelmes viselethez. Utazóknak, zenészeknek és irodai munkához ajánlott.

Isolation

Kiváló zajszűrő tulajdonsággal rendelkezik. Egyesíti a dobhártyát az IEM meghajtóval a tökéletes hangzás elérése érdekében, még alacsonyabb hangerőn is. Az Isolation sorozat illesztékeit szuper lágy memóriahabbal tervezték, mely finoman illeszkedik a hallójáratba, tökéletes kényelmet, tartós illeszkedést és kiváló zajszűrést biztosítanak – úgy halljuk majd a zenét, ahogy megkomponálták.

Mindennapi zenehallgatáshoz és zenészek részére kifejezetten ajánlott.

Comfort

Különleges gömb formájának köszönhetően egész napos kényelmes viseletet biztosít. Szuper lágy memóriahabbal rendelkezik, mely finoman illeszkedik a hallójáratba, így nem csak tökéletes zenei élményt, de biztos tartást és kiváló zajszűrést is biztosít. Ez a tökéletes megoldás, amennyiben hosszabb idejű zenehallgatás során más fül illesztékek kényelmetlennek bizonyultak.

Utazóknak, irodai munkához vagy zenészek részére kifejezetten ajánlott.

Sport, Sport Pro

Kifejezetten az aktív életmód kedvelőinek fejlesztve. Különlegesen jó illeszkedést és biztos tartást nyújt még intenzív edzés közben is. Mindezt úgy, hogy a külső zajok szűrése mellett közben kiváló zenei élményt biztosít.

A sport szerelmeseinek kifejezetten ajánlott.

Profi Audio széria

Truly Wireless fülilleszték a legújabb fülhallgató trendek alapján fejlesztve. A szabadalmaztatott SmartCore™ kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely töltő dokkolóba. Wax-Guard bevonata nemcsak a memóriahab fül illesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát.

A vezetékmentes zenehallgatást preferálók részére.

Az Audio Pro, ahogy azt a neve is sugallja, azoknak készült, akiknek a zene minősége a legfontosabb! Különleges gömb formájának köszönhetően kiváló zajszűrést és hangminőséget nyújt és hosszabb távon is kimagasló kényelmet biztosít. A Wax-Guard nemcsak a memóriahab fül illesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. Meggátolja a szennyeződés bejutását, így semmi sem állhat a zene útjába. Intenzív. Ez az Audio Pro.

Egész napos zenehallgatáshoz és audiofil zenerajongók részére ajánljuk.

Sokszor kapunk már Comply™-t az egyes vezetékes vagy vezeték nélküli fülhallgatókhoz is, de amennyiben még nem rendelkezünk ilyennel, érdemes elgondolkozni rajta. A Comply.hu oldalon segítséget kaphatunk, hogy adott márkákhoz, típushoz van-e passzoló Comply™ termék, illetve most néhány akciós prémium fülhallgatóhoz ajándékba ad egy-egy szettet a muzix.hu is!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for Trepxe Trepxe says:

  Isten hozott a klubban Admin! Évek óta megrögzött felhasználója vagyok de nem hiszem hogy túl sokan lennének az olvasóid között akik “rendes” fülest használnak, és nem az earpod-ot. Igaz, telefonálásra kiváló, de zenére…Azon nem segít ez sem, főleg hogy arra nincs is. Bár lehet h tévedek. Ezen a comply.hu oldalon én 112 márkàt számoltam nem 85-öt.

 2. Koszi! :slight_smile: Igen sajnos az Apple fulhallgatojara nincs ilyen. Atirom a szamokat! :man_facepalming:t2:

 3. Mi a “rendes”?

 4. Bizony nem hittem - no nem a fülemnek - hanem a szememnek, amikor felkerestem a forgalmazó MUZIX webáruházát: a Sennheiser Momentum in Ear fülhallgatómhoz való Comply T167 memóriahab fülilleszték (3 pár egy szetben) 5.990.- Ft-ba kerül és bagatell 1.500.- Ft szállítási díjért el is küldik nekem. Azért nekem itt erős fenntartásaim vannak az ár-érték tekintetében és igen csak túlzónak tartom még akkor is, ha ehhez a Sennheiserhez szánnám, ami köztudottan nem a “futottak még” kategória.

 5. Pedig ahhoz már ajánlanám, jó fülhallgató! Amennyiben budapesti vagy akkor személyesen is ki tudod próbálni.

 6. Köszönöm, nem kételkedek az értékítéletedben. Győrött élek és amióta nyugdíjas vagyok már ritkán, csak nosztalgiázni járok Budapestre. Talán majd egy ilyen alkalommal…!

 7. Avatar for ehh ehh says:

  Egy Sennheiser CX5.00-hoz használom a Comply-t. Igen, borsos az ára és nem tudok még élettartamról beszámolni, viszont minden centet megért, legalább két kategóriával szól jobban az amúgyis jó fülhallgató. Ígyhát a Momentumodhoz csak ajánlani tudom.

 8. Köszönöm az ajánlást!

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for ehh Avatar for Agent_H Avatar for postmaster Avatar for Szifon Avatar for Trepxe Avatar for SzifonAdmin