Elérhető az első iOS 13.4.5, iPadOS 13.4.5, watchOS 6.2.5, tvOS 13.4.5 és macOS Catalina 10.15.5 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.4.5, az iPadOS 13.4.5, a watchOS 6.2.5, a tvOS 13.4.5 és a macOS Catalina 10.15.5 első fejlesztői bétáit.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk.

A számozás kicsit furcsa az iOS, az iPadOS, a watchOS és a tvOS esetén is, hiszen például az iOS 13.4 hivatalos verziója is csak napokkal ezelőtt jelent meg – ez a számozás viszont akkor utalhat arra is, hogy hamarosan érkezni fog egymás után több frissítés is (13.4.1, .2, .3 és .4) a hivatalos, nem béta verziókat használók számára még a 13.4.5 megjelenése előtt.

iOS 13.4.5 beta 1 és iPadOS 13.4.5 beta 1

A build verziószáma 17F5034c.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.4.5 beta 1 és iPadOS 13.4.5 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 13.4.5 beta 1 és iPadOS 13.4.5 beta 1 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 6.2.5 beta 1

Az új build verziószáma 17T5580e, amit az Apple végül egy nappal a többi béta után adott ki.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

tvOS 13.4.5 beta 1

Az új build verziószáma 17L5533c.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

macOS Catalina 10.15.5 beta 1

Az új build verziószáma 19F53f.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. MacOS-ben javitották a bugot, mely ha fülhallgatóról váltok vissza a MBP hangszórójára nem adja átt a hangot, és csak a restart segít?

  2. hiper says:

    Lesz -e public?

  3. expa says:

    nem

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!