fbpx Skip to content

Ahogyan az a SARS-CoV-2 koronavírus terjedése miatt várható volt, az Apple az idei WWDC-t online fogja megtartani, és a sajtóközleményükből még az sem derült ki, hogy ez pontosan mikor várható majd, csak annyi, hogy júniusban.

Az idei WWDC-n a tervek szerint megtudhatjuk, hogy mit várhatunk majd az ősszel megjelenő iOS 14-től, az iPadOS 14-től, a watchOS 7-től, a tvOS 14-től, és a macOS 10.16-tól is. Nézzük, mit ír az Apple sajtóközleménye!


Az Apple ma bejelentette, hogy az idei fejlesztői konferenciáját, a Worldwide Developers Conference-t júniusban tartja meg. A konferencia megrendezésének 31. évében a WWDC 2020 egy teljesen új, online formátumban kerül megrendezésre, tele tartalommal a fogyasztók, a sajtó és a fejlesztők számára is. Az online esemény egy lehetőség lesz a kreatív és innovatív fejlesztők milliói számára, hogy hozzáférést kapjanak az iOS, iPadOS, macOS, watchOS és tvOS jövőjéhez, és hogy megoszthassák az alkalmazásfejlesztési tapasztalataikat az Apple szoftverfejlesztési mérnökeivel.

“A WWDC 2020-at idén júniusban egy innovatív módon juttatjuk el a fejlesztők milliói számára világszerte, összehozva az egész fejlesztői közösséget egy teljesen új élményt adva. A jelenlegi egészségügyi helyzet megkövetelte tőlünk, hogy a WWDC 2020 esetén egy új formátumot alkossunk meg, amely eljuttatja a fejlesztőkhöz a teljes programot egy online keynote-tal és előadásokkal, világszerte. Ennek részleteit majd az elkövetkezendő hetekben tesszük közzé.” – mondta Phil Schiller, az Apple marketingért felelős alelnöke.

“Azoknak az új termékeknek és technológiáknak köszönhetően, amelyeken dolgoztunk, a WWDC 2020 nagy dobás lesz. Várom, hogy a fejlesztők kipróbálhassák az új szoftvereket, és eszmét cserélhessenek az Apple szoftverfejlesztői mérnökeivel, akik ezeket az új technológiákat és keretrendszereket fejlesztik, és amely újdonságok alakítják majd a jövőt az Apple összes platformján.” – mondta Craig Federighi, az Apple szoftverfejlesztésért felelős alelnöke.

A WWDC 2020 programja az Apple teljes fejlesztői közösségének – amely már több mint 23 millió regisztrált fejlesztőt jelent 155-nél is több országban és régióban –, és az alkalmazásfejlesztők következő generációjának is bepillantást ad majd abba, hogy milyen eszközökkel és hogyan változtathatják valóssággá az ötleteiket. A részletesebb programinformációk júniusig folyamatosan kerülnek majd közzétételre emailben, az Apple Developer appban, illetve az Apple Developer weboldalán.

Az Apple ezen túl azt is bejelentette, hogy 1 millió dolláros összeget különített el azoknak, a San Jose-ban található helyszínek és cégek számára, amelyeket a WWDC 2020 online történő megrendezése miatt az előző évekkel szemben idén bevételkiesés ér majd.

A korábban felmerült, esetleges márciusi esemény kapcsán jelenleg nincs újabb információ.

[newsletter_signup_form id=11]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Hat ez nagyon komoly lesz! Szerintem most jönnek majd a robotok.

  2. Avatar for gunar gunar says:

    Még semmit nem tudni mikor lesz? Jó tudom ha lehetne akkor már kint lenne, de esetleg egy talán ami még nem biztos, csak pletyka … :roll_eyes:

  3. Avatar for gunar gunar says:

    Jó köszi, de itt beírtam a keresőbe pár dolgot amit ott bemutatnak majd és pont ezt nem dobta ki. Persze pont a wwdc nem ugrott be, ezért mivel csak ezt dobta ahova írtam hát kérdeztem. :flushed:
    Ha időrendbe tenné a találatokat akkor megleltem volna, azt be kell állítani v nem tudja?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for trigmegistos Avatar for Szifon Avatar for Jadeye Avatar for gunar