fbpx Skip to content

Kezd beindulni a pletykagépezet az Apple feltételezett, márciusi eseményének közeledtével.

Úgy tűnik, hogy alig másfél hónap múlva bemutatásra kerül egy új, olcsóbb(?) iPhone, egy frissített iPad Pro és talán még valami más is.

A német iPhone-Ticker úgy véli, hogy az Apple március 31-én fog médiaeseményt tartani, ahol lerántják a leplet az iPhone 9-ről, avagy az iPhone SE 2-ről.

Ez egészen hihetően hangzik, mivel az Apple 2018-ban március 27-én, tavaly pedig március 25-én tartott bemutatót. Előbbi eseménynél az iPadek voltak a rivaldafényben, utóbbinál pedig a cég új szolgáltatásai.

A Bloomberg is kiadott egy jóslatot, ott Mark Gurman úgy véli, hogy az iPhone 9 / SE 2 márciusban meg fog jelenni és valamikor 2020 első felében egy új iPad Pro is érkezik.

Az új kütyük képességeiről nem túl sokat árult el Gurman, az iPhone 9 / SE 2 kapcsán csak annyit írt biztosra, hogy A13 chip lesz benne, az új iPad Pro-nál pedig csak az új kamerarendszerről beszélt.

Az új iPad Pro kamerarendszere sem most merült fel először, már tavaly októberben is arról szóltak a pletykák, hogy az iPad Pro megkapja az iPhone 11 Pro tripla hátlapi kameráját.

A Digitimes szerint az iPad Pro hátlapi kamerája még fejlettebb lesz, mint az iPhone 11 Pro-ban lévő, mert time-of-flight érzékelővel is fel lesz szerelve a jobb 3D-s képalkotás érdekében.

Ami még érdekes, hogy a lap 12 colos iPad Pro-t említ, ami jelenleg nincs az Apple kínálatában. Kapható 11 és 12,9 colos is, szóval elképzelhető, hogy utóbbiról van szó vagy akár az is, hogy a cég ismét variálni fog az iPadek méretein.

Vajon be fognak jönni a jóslatok? Ha igen, akkor március 31-én Apple esemény, melyet épp április elsején szoftverfrissítések, harmadikán pedig új hardverek követnek majd. Az idővonal akár stimmelhet is, de ez persze még semmire se garancia.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.