fbpx Skip to content

Az Apple megállapította, hogy bizonyos körülmények esetén a harmadik generációs iPad Air modellek kijelzője véglegesen elsötétedik. Mielőtt ez megtörténik, a kijelző rövid ideig folyamatosan villódzhat.

A problémát a támogatási dokumentumban szereplő információk alapján az Apple díjmentesen orvosolja a készülék vásárlásától számított 2 évig. Nézzük, mit kell tudni ezzel kapcsolatban!

Jogosult vagyok-e?

A javítási programban kizárólag a harmadik generációs iPad Air modellek vesznek részt, más iPadek nem.

Az érintett készülékeket 2019 márciusa és 2019 októbere között gyártották.

Amennyiben ilyen iPaddel rendelkezünk, akkor azt az Apple az adott készülék első kiskereskedelmi értékesítésétől számított kettő évig díjmentesen megjavítja.

Így zajlik a javítás

A készüléket a legközelebbi Apple Store-ba vagy hivatalos Apple-szervizpartnerhez kell bevinned: Gyakori kérdések: melyek az Apple hivatalos szervizpartnerei Magyarországon?

(Fotó: iFixit)

A javítás időtartamára az Apple tájékoztatója nem ír semmit, így erről talán a kiválasztott szervizpartner tud majd pontosabb információt adni.

A javítás előtt azt is ellenőrzik majd, hogy a készülék megfelelő állapotban van-e, és hogy jogosult-e a javításra. Ha a készülék sérült, például törött a kijelzője, és ez akadályozza a javítást, akkor először ennek a sérülésnek a javítása szükséges, aminek egyes esetekben költségei lehetnek.

Bővebb információkért vedd fel a kapcsolatot a kívánt szervizpartnerrel.

Mielőtt leadnád a készüléked, mindenképp készíts biztonsági mentést az adataidról például az iCloud vagy az iTunes segítségével, majd kapcsold ki a készüléken a Lokátor opciót az iCloud menüpont alatt.

A szervizbe küldés előtti, pontos teendőkről részletesen ír az Apple vonatkozó támogatási szócikke: Az iPhone, az iPad vagy az iPod touch előkészítése szervizelésre.

További információk

Az Apple korlátozhatja a javítást arra az országra, ahol a készülék eredetileg megvásárlásra került. Amennyiben a készülék az EGT (Európai Gazdasági Térség) tagországainak egyikében került megvásárlásra, úgy más tagországokban is elérhető a javítás.

Amennyiben korábban emiatt a probléma miatt az Apple díj ellenében javította meg a készüléket, úgy vedd fel az Apple-lel a kapcsolatot a visszatérítés érdekében. Visszatérítés csak az Apple vagy hivatalos szervizpartnerei által végzett javításra kérhető!

Ez a világszerte elérhető javítási program nem hosszabbítja meg a készülékek eredeti garanciaidejét.

Ez a program a készülék eredeti értékesítésétől számított 2 éven belül érhető el.

(2020. 03. 06-i információk)

[newsletter_signup_form id=11]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Sziasztok! Honnan lehet megtudni, hogy az IPad-em beleesik e ebbe a programba? Hol találom a gyártás idejét? Köszi!

 2. Köszi, anyuéké beleesik, pont októberi.

  Ezt a mondatot hogyan kell értelmezni?

  “az adott készülék első kiskereskedelmi értékesítésétől számított kettő évig”

  Ha nem hivatalos helyről vettem, de számlásan, akkor a kézhezvételtől számol a 2 év? Vagy az aktiválástól?

 3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  @kleinguru hívd fel az Apple Supportot, és meg fogják mondani, hogy el tudják-e fogadni, vagy sem, másképp csak találgatni lehet, aminek nincs sok értelme: https://apple.com/hu/contact

 4. Én úgy értelmeztem, hogy a március és október kötött gyártottaknál van csere lehetőség: tehát ha októberi az ipad akkor az nem számít már bele

 5. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  ezzel nem szokott vacakolni az Apple, ha beletartozhat, akkor cserélik.

 6. Szerencsére februári :slight_smile:

  Köszi a weboldalt!

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for defender Avatar for Ramocsaiadam Avatar for Szifon Avatar for kleinguru Avatar for KekszNET Avatar for Jadeye