Elérhető a második iOS 13.4, iPadOS 13.4, watchOS 6.2, tvOS 13.4 és macOS Catalina 10.15.4 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.4, az iPadOS 13.4, a watchOS 6.2, a tvOS 13.4 és a macOS Catalina 10.15.4 második fejlesztői bétáit.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk.

iOS 13.4 beta 2 és iPadOS 13.4 beta 2

A build verziószáma 17E5233g.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.4 beta 2 és iPadOS 13.4 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 13.4 beta 2 és iPadOS 13.4 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPod:

iPad:

watchOS 6.2 beta 2

Az új build verziószáma 17T5234f.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 13.4 beta 2

Az új build verziószáma 17L5235e.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Catalina 10.15.4 beta 2

Az új build verziószáma 19E234g.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Sziasztok!

  Sajnos a frissítés óta azt a hibát tapasztalom, hogy nem működik a kártyás fizetés ( Apple pay). Esetleg valakinél elő fordul ugyan ez a hiba? :confused:

 2. Jadeye says:

  @csak1nick próbáld meg a fizikai kártyával a fizetést. ha azzal sem működik, akkor a bankodnál lesz a hiba. ha a fizikai kártyával működik, akkor nézd meg, mi a helyzet, ha visszateszed a nem béta verziót. ha úgy már működik, akkor vegyél fel róla hibajegyet:

 3. Melyik bank? Mert amúgy nálam működik ugyanúgy, mint korábban.

 4. Sziasztok, két kérdésem lenne, Erste app működik-rendesen, illetve valaki próbálta már, hogy a Carplay-ben milyen újdonságok vannak?

 5. A CarPlay-ben én az égvilágon semmit nem vettem észre.

 6. Köszi! Pedig valahol mintha olvastam volna, hogy abban is volt valami újdonság.

 7. OTP. És maga a kártya működik, és pénz is van rajta természetesen :smile: de Apple payben nem tudok vele fizetni.
  Ha vissza rakom hivatalos frissítést viszont megy. Úgyhogy én küldtem egy hiba jegyet. Csak így kénytelen vagyok használni a rendes kártyát és magamnál hordani amit nem szeretek :sweat_smile::laughing:

 8. Annyi újdonság van, hogy most már a 3 elemű főképernyőn (balra térkép, jobbra fent naptár jobb alul pedig a médiavezérlők), a 3rd party navigációs szoftverek (Waze, Google Maps) is beülhetnek, ha megcsinálják hozzá a fejlesztést.

  Meg állítólag új a híváskezelő képernyő, de nekem azon nem tűnt fel semmi.

 9. Nem_Tom says:

  Kipróbálnád, hogy mi történik akkor, ha csatlakozva vagy CarPlay-hez el van indítva egy navigáció és közben egy weboldalt felolvastatsz.
  Mert nálam ez elég cifra jelenleg (iPhone X, 13.3). Az történik, hogy a navi hangja megy a CarPlay-en, a weboldal felolvasás pedig a telefon hangszóróján.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!