Elérhető a második iOS 13.3.1, iPadOS 13.3.1, watchOS 6.1.2, tvOS 13.3.1 és macOS Catalina 10.15.3 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.3.1, az iPadOS 13.3.1, a watchOS 6.1.2, a tvOS 13.3.1 és a macOS Catalina 10.15.3 második fejlesztői bétáit.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk.

iOS 13.3.1 beta 2 és iPadOS 13.3.1 beta 2

A build verziószáma 17D5044a.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Arról jelenleg nincs információ, hogy ez a verzió bármit is javít-e a hálózateldobási hibán, vagy sem.

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.3.1 beta 2 és iPadOS 13.3.1 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 13.3.1 beta 2 és iPadOS 13.3.1 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPod:

iPad:

watchOS 6.1.2 beta 2

Az új build verziószáma 17S5792a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 13.3.1 beta 2

Az új build verziószáma 17K5792a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Catalina 10.15.3 beta 2

Az új build verziószáma 19D62e.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. legjoe says:

  Sziasztok!

  Egy fura hibával küzdök, ebben kérném egy iPhone 11 tulaj segítségét.
  Több navigációs program esetében is tapasztaltam az alábbit, de maradjunk pl. a Waze-nál:
  Ha a Beállítások/Beszéd és hang menüben a “Hang lejátszása ezen keresztül” alatt a “Lejátszás a telefon hangszóróján” van kiválasztva akkor a navigációs hangok végén egy kattanó/pattanó hang hallható. De a Google Maps navigációs hangjainál is hallani.
  A családban van több iPhone (SE, i8), azokon nincs ilyen a beszéd végén.
  Az iPhone 11-esemen ez a probléma a kezdetektől fennáll, a legújabb iOS (13.3) sem oldotta meg.
  Megtenné valaki, hogy ezt letesztelné a készülékén, akár ezzel az új bétával?

  Köszi előre is!

 2. Állítólag pont ez az egyik hibajavítás a 13.3.1-ben. Macrumors is jelezték, hogy a béta javítja a hangszóró hibákat. Tedd fel vagy valószínű jövő héten jön a végleges.

 3. Zocs says:

  Nem tudom, hogy segít-e, nálam is jelentkezett ez a kattogó hang probléma csak hívásnál, kihangosításnál. Én úgy oldottam meg, hogy a kisegítő lehetőségeken belül a telefon zajkioltása funkciót kikapcsoltam, onnantól nem hallottam többet. Egy próbát megér…

 4. legjoe says:

  Köszi, akkor megvárom a véglegest, bízom benne, hogy ez is javításra kerül!

 5. legjoe says:

  Köszi, sajnos ez nem oldotta meg nálam a problémát.
  Neked is 11-es telefonod van? Ha igen, akkor ki tudnád próbálni a navigációs hangokat?
  Másik telefonoknál nem tapasztaltam ezt, bízom benne nem hw hiba lesz :frowning_face:

 6. Nekem 11 pro max van, Vodafone a hálózat (VOLTE be van kapcsolva). Navinak Google Maps és Here We Go (ex Nokia Maps) van fent online. Nem volt még roppanó hang probléma. Olyan már viszont igen, hogy a Google Maps program elfelejtette mondani merre kell menni. Waze nem használom, mivel azt folyamatosan építi le a Google mióta felvásárolta pár éve.

 7. Sziasztok! Ha valakinek fenn van ez a beta segítsen már. Szeptember óta többször küldtem feedbacket, hogy a shortcuts app adjust date parancsa nem működik. Azóta nem javították. Valószínű kevesen jelezték még. Akinek fenn van küldjön már egy feedbacket, hátha akkor javítják. A bug egyébként annyi, hogy mindegy milyen számot írsz be a parancshoz, miután elmented kinullázza. Ez akkor derül ki ha újra szerkeszted a parancsot. Meg persze a parancs futtatásakor is 0-t vesz alapul. Köszi a segítséget.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!