Töltsd le az új MacBook Pro exkluzív háttérképeit!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple múlt héten kiadta az új, 16 colos MacBook Pro-t, mely a nagyobb kijelző mellett nagyobb tárhelyet, jobb grafikus gyorsítót és egy megbízhatóbb billentyűzetet is hozott.

Az erről írt véleménycikkünk tetején a 16 colos MacBook Pro-n egy olyan háttér található, amit korábban még nem láthattunk. Szerencsére mivel az első darabok már szállingóznak tulajdonosaikhoz az új gépekből, hozzájuthatunk az új hátterekhez is.

Két háttérképről van szó és mindkettő 6016 x 6016 pixel széles, ami két okból teszi ideális háttérré szinte minden eszközöd számára:

  • kifejezetten nagy a felbontása
  • négyzet alakú képarányának köszönhetően bármilyen kijelzővel tud működni

Az első kép:

És a második:

Nem ritka, hogy az Apple később egy szoftverfrissítéssel a rendszer részévé teszi az új Mac-ekhez használt háttérképeket a többi modell esetén is, de volt már olyan, hogy erre több mint egy évet kellett várni, mint például az OS X Lion 2010-es demójakor látott virágos háttérkép esetén.

Neked hogy tetszik a két új kép?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!