Elérhető a második iOS 13.3, iPadOS 13.3, tvOS 13.3 és watchOS 6.1.1 béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.3, az iPadOS 13.3, a tvOS 13.3 és a watchOS 6.1.1 második fejlesztői bétáját.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. A macOS Catalina esetén várhatóan 14-én érkezik az újabb build a 10.15.2-ből.

iOS 13.3 beta 2 és iPadOS 13.3 beta 2

A build verziószáma 17C5038a.

Az iOS 13.3 beta 2-vel az iOS immár támogatja az NFC, USB vagy Lightning-csatlakozású, FIDO2-es biztonsági kulcsokat a Safari, az SFSafariViewController és az ASWebAuthenticationSession esetén a WebAuthn szabvány használatával. (Ilyen kulcs például az USB-C és Lightning-csatlakozóval is rendelkező YubiKey 5Ci.)

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Arról jelenleg nincs információ, hogy ez a verzió bármit is javít-e a hálózateldobási hibán, vagy sem.

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.3 beta 2 és iPadOS 13.3 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 13.3 beta 2 és iPadOS 13.3 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 13.3 beta 2

Az új build verziószáma 17K5440a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

watchOS 6.1.1 beta 2

Az új build verziószáma 17S5439a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Ezeket a félkész, balfasz bejegyzéseket miért, kinek, kedves Főszerkesztő úr? Aki fejlesztő az a frissítésről “hivatalból” hamarabb értesül, minthogy itt olvasná… mást meg kurvául nem érint. Ennél többre is képes lehetnél, Péter.

 2. Jadeye says:

  bízom benne, hogy ezeket ugyanígy megírod minden egyes másik, ráadásul még külföldi oldalnak is, ahol ezekről ugyanúgy van mindig cikk, hiszen ez hír.

  a fejlesztők pontosan ugyanakkor értesülnek róla, hogy van új béta, mint ahogy itt láthatod róla a cikket, és pontosan ugyanannyi információt látni a fejlesztői központban az adott bétákról, amennyi a cikkben is le van írva. ha téged ez nem érdekel, akkor egyszerűen görgess tovább, igazán nem nehéz.

  ha pedig úgy gondolod, hogy te jobb cikkeket tudnál ezekről írni, akkor azt pedig elküldheted az email címünkre.

 3. Neked meg mi a f****k kell beleugatnod?
  Tudod baromi som embert érdekel még akkor is ha nem fejlesztő…
  @Jadeye Az ilyen kommenteket kapásból törölni és bannolni.

 4. nem vagyok a dislike gomb híve, de ilyenek mindig meggyőznek arról, hogy lenne létjogosultsága

 5. gunar says:

  Megpróbálhatnál disztingválni, ha már ide tévedtél, kultúremberek közé! Amennyiben ez nagy feladat lenne, akkor bocsi és ne állj földre sosem.

 6. Engem eddig nem erdekelt, de most, hogy igy bunkoztal, mar erdekel. Ugyhogy megse szuntessetek meg!

  Max. rakjatok lathatobb helyre, mi lesz a benne levo uj feature!

 7. Jadeye says:

  ezeket mindig bele szoktuk tenni az adott cikkbe, ahogyan fény derül rájuk, mint például ebben az esetben is, hogy:

  Az iOS 13.3 beta 2-vel az iOS immár támogatja az NFC, USB vagy Lightning-csatlakozású, FIDO2-es biztonsági kulcsokat a Safari, az SFSafariViewController és az ASWebAuthenticationSession esetén a WebAuthn szabvány használatával. (Ilyen kulcs például az USB-C és Lightning-csatlakozóval is rendelkező YubiKey 5Ci.)

 8. Van valakinek tippje, hogy a konferencia hívás miért nem működik VoLTE mellett? Ha kikapcsolom, működik, illetve Android alatt is megy ismerősnél.
  Plusz csoportos facetime hanghívás sem akart összejönni pár napja 13.2 beta 1-el. Igaz, beta2-vel még nem próbáltam.

 9. Nem_Tom says:

  Működgetni?
  Ez azt jelenti, hogy eddig NEM működött, most meg mikor igen, mikor nem? :slight_smile:

 10. Nem_Tom says:

  Az én kedeves szolgáltatómnál a Vodafone-nál az üzleti csomagból (!) már legalább egy éve kiszedték a konferencia hívás lehetőségét :skull_and_crossbones:
  bezony…

 11. Igen, eddig nem működött és egyébként a Telenor oldalán sincs felsorolva az iPhone a támogatott készülékek között. https://telenor.hu/volte

  Szerk.: reggel még nem sikerült egészében megértenem a hozzászólásod, így javítom egy kicsit: szóval eddig egyáltalán nem ment (baseband verzió < 40.0). Most már van amikor működik, van amikor nem, de hogy amikor nem működik akkor annak mi az oka nem tudom. Tehát tegnap nekem volt olyan, hogy a céges számomat felhívtam és VoLTE-n keresztül ment a hívás (nem esett le az adatkapcsolat 3G-re, ugyanakkor utána hívtam a feleségem, akkor meg visszaesett. Ez vagy azt jelenti, hogy még erősen béta a szolgáltatás a Telenor részéről, vagy minden oké, csak pont pechem volt.

 12. Szeretem ezeket a frissítéseket ,az utolsó óta az emailek néha csak fekvő módban jönnek le és tegnap óta eldobja a wifit ,ba…ák meg!Persze úgy látszik mintha wifin lennél…

 13. Jadeye says:

  hát de mégis miért használsz bétát? nem ok nélkül béta, van benne hiba.

 14. Ezesetben nem neked való a béta. :smiley:

 15. Ja ez nem béta ,nem használok bétát a frankó frissítés ami javítja a hálozat hibát.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!