Apple Watch-os Alvás appról árulkodott az Ébresztések adatlapja az App Store-ban

Az Apple honlapján arra utaló jeleket találtak, hogy az Apple Watch hamarosan alvásfigyelő funkciókkal fog bővülni.

Ez természetesen még nem biztos, de azért érdemes vetni egy pillantást rá, hogy mégis miből juthattunk erre a következtetésre.

Az, hogy az Apple Watch alkalmas alvásfigyelésre, egyáltalán nem újkeletű ötlet. Sok, harmadik féltől származó alkalmazás ad ilyen funkcionalitást, például személyes kedvencemről, az AutoSleepről itt olvashatsz bővebben: AutoSleep – alváskövetés Apple Watch-csal, kicsit másként.

És az sem volt titok, hogy az Apple dolgozik ilyesmin, először idén márciusban merült fel a pletyka, majd később szeptember elején, kevesebb mint egy héttel az Apple Watch Series 5 bemutatója előtt. Aztán az Apple kiadta az új órát és az alvásfigyelésnek nyomát se láttuk.

Egészen eddig! Az Apple Watch előre telepített alkalmazásainak bemutatóoldalán ugyanis egy olyan képernyőfotó látszott, ami egy bizonyos “Sleep” (Alvás) alkalmazásról beszél, de ilyen alkalmazás jelenleg nincs az Apple Watch-on:

Ehelyett viszont most már az egyébként megszokott képernyőfotó látszik:

Az Apple azóta persze lecserélte a képernyőfotót, de az határozottan gyanús, hogy felkerült egy ilyen információ az oldalukra.

Te örülnél, ha lenne beépített alvásfigyelő alkalmazás az Apple Watch-on?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Akkor történik ez, ha last minute visszahívsz egy fejlesztést a megjelenés előtti pillanatokban, ám elfelejted, hogy máshol még azért vannak függőségek. :slight_smile:

 2. Az Apple 0-24-ben ezt csinálja, nem is értem miért jó ez neki. Értem marketing, hogy előre bejelentjük meg minden aztán max nem készül el…

 3. Az a gáz, hogy az AW tulajok nagyrésze éjjel tölti az órát, tehát nem alszik órával.
  Ehhez vagy több napos akksiidő kellene, és/vagy valami nagyon brutál töltés, ami mondjuk egy zuhanyzásnyi idő alatt telepumpálja.

 4. Nekem belefér. Éjszaka rajtam van, reggel kap 1 óra töltést amíg készülődök aztán kezdődik előlről.

 5. dokk says:

  Nekem is ez a metódus és tökéletes.

 6. Én képtelen vagyok ekkora dologban aludni, zavar. Ha mondjuk a párnára lehetne erősíteni vagy bármi ilyesmi akkor az jó lenne.

 7. Nem vagyunk egyformák, feleségem se képes órával aludni.

 8. expa says:

  Az órával én sem tudnék aludni, inkább a nejemmel :smiley:

 9. Max ha elalszom, és magamon felejtem, de direktbe nem tudok orával aludni. Érdekes mert a Gear Fit2-met csak tölteni vettem le, ez jóval nagyobb.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!