Elérhető a nyolcadik iOS 13 és watchOS 6 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy héttel a hetedik fejlesztői béták kiadása után az Apple elérhetővé tette az iOS 13 és a watchOS 6 nyolcadik fejlesztői bétáit.

Az iOS 13 beta 8 természetesen OTA frissítésként is elérhető; a watchOS 6 beta 8 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; de a tvOS 13 és macOS Catalina esetén most nem érkezett új verzió.

iOS 13 beta 8

A build verziószáma 17A5572a.

Újdonságok

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13 beta 8 letöltési linkek

Az iOS 13 beta 8 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 6 beta 8

Az új build verziószáma 17R5571a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. paul78 says:

  “Átkeverés” funkció ebben a bétában sincsen még a Zene app-on belül? :thinking:

 2. Czo says:

  Visszajeleztek a feature requestedre, hogy implementaltak?

 3. paul78 says:

  Nem. Viszont Craig Federighinek és Tim Cooknak is írtam e-mailt :blush:

 4. Hubman5 says:

  Sziasztok,

  Érdeklődöm, hogy hol tart a beta iOS13 stabilitása, ha átlag felhasználást tekintünk? Fel szabad már bátran tenni vagy ismertek benne olyan problémák, amik miatt nem javasolt? Érdemes még várni?

 5. Jadeye says:

  ahhoz, hogy kipróbáld, semmi más nem kell, mint hogy készítesz egy biztonsági mentést az adataidról, amint az megvan, frissítesz a bétára, végignyomogatod, hogy milyen, és ha esetleg nem vagy megelégedve vele, akkor helyreállítási módba teszed a készüléket, és iTunes-szal visszateszed az iOS 12-t, majd pedig visszaállítod az adataidat a biztonsági mentésből, és mintha mi sem történt volna.

 6. Czo says:

  Hibajegy nelkul nem fognak tudni rola…

 7. Én pár hete használtam már (tegnap tettem vissza az iOS 12-t az új jailbreak miatt, kipróbálásra), pár bug volt a 7-es bétában (File app nem tudott csatlakozni a szervereimhez, Zene app néha beakadt ha háttérben ment és az iCloud tabok Safariban nem jelennek meg), de ezen felül semmi komoly és elég stabil. Az akkuidő konkrétan jobb mint iOS 12-n. Azok a hibák amiket fentebb említettem lehetséges, hogy ebben a verzióban már ki is lettek javítva. Nekem személy szerint nagyon bejövős az iOS 13, és sok-sok hasznos funkciót kaptunk ami miatt kb el is engedem a Jailbreak-et, mert megkapom ebben (na jó sajnos így is van néhány dolog amit hiányolni fogok, de kibírom nélkülük, vagy Cydia Impactorral felteszem talán).
  Ha azokat amiket írtam fixálták, akkor megyek is vissza rá.

  Szerintem eddig ez a legtökéletesebb iOS verzió, nagyon elégedett vagyok eddig, viszont nem esek bele abba a hibába megint, hogy elkezdem frissítgetni…Maradni fog szépen a stabil verzión és nem fog feljebb menni.

 8. Sziasztok!
  Érdeklődnék, hogy aki használ apple watchot, hogy ios 13 public beta a watchOS 5 legfrissebb hivatalos verziójával mennyire működik probléma mentesen? Public bétát kipróbálnám az iphoneon, de developer profil híjján az órán maradna az 5.3.
  Köszi!

 9. Ha együtt tudsz élni azzal, hogy az értesítések össze-vissza vagy megjönnek az órára vagy nem, akkor hajrá.

  Én más problémát eddig nem vettem észre.

 10. gunar says:

  Sajnos ez akkor is így van ha az órán is OS6 van, eléggé random jelleggel dolgozik jó pár app értesítése. Gondolom ez ha frissítik majd őket a 13-hoz akkor helyreáll.

 11. Iphone-on nekem néha a hívásról nem jön értesítő, azt hittem ezt javították. Hívásoknál ott van pirossal, mondjuk már megszoktam reflexből hogy oda belépek. Watch-on tény és való nem jönnek meg az értesítések, csak ha feloldom az órát, majd lezár akkor helyre áll.

 12. IOS 13 beta 8 alatt működik a Vodafone VOLTE. Előtte központilag aktíváltatni kell a szolgáltatást.

 13. Public béta az még csak 7-nél tart vajon az alatt működik a volte?

 14. Jadeye says:

  a cikkben láthatod, hogy mi a fejlesztői build szám, ezt hasonlítsd össze azzal, hogy a te készüléked mit ír.

 15. A build szám megegyezik de most amikor raktam fel akkor írta hogy béta 7. A cikk meg 8-ról szól. Azért kérdezem hogy esetleg már akkor a 7-ben is elérhető lehet? Csak fel kell hívni a Vodafonet?

 16. Jadeye says:

  a nyilvános béta számozása továbbra is le van maradva eggyel a fejlesztőivel szemben. ha a build számod ugyanaz, mint a fejlesztőié, akkor az ugyanaz a verzió, csak az elnevezése más.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!