Egész olcsó lesz az Apple Arcade

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple még a márciusi médiaeseményén mutatta be, hogy milyen irányba terveznek a jövőben terjeszkedni. Az üzenet egyértelmű volt, a szolgáltatásokban látják a növekedést.

Az egyik bejelentett, új szolgáltatás az Apple Arcade volt, mely egy előfizetéses játékplatformot jelent. A bemutató után írt összefoglaló cikkünket ide kattintva olvashatod el.

A 9to5Mac-től Guilherme Rambo úgy véli, hogy sikerült kiderítenie, mennyibe fog kerülni az Apple új szolgáltatása, az Apple Arcade.

A lapnál a szolgáltatás belső tesztelőknek szánt változatát vették szemügyre, amiből megtudták például azt is, hogy az Apple alkalmazottak egy egy hónapos ingyenes próbaidőszak után havi 49 centért (~150 forintért) fizethetnek elő jelenleg – hogy még a hivatalos bevezetés előtt tesztelhessék a szolgáltatást a cégen belül.

Természetesen a hivatalos bevezetésekor ennél drágább lesz a havidíj, egészen pontosan 10x drágább. Ha minden igaz, az idén ősszel elrajtoló Apple Arcdade egy hónapos “tesztvezetés” után 4,99 dolláros (~1500 forintos) havidíjjal lesz használható. Ezt az Apple Arcade szolgáltatás promóciós üzeneteiből hámozta ki Rambo.

Arcade – a játékok új előfizetéses modellje az App Store-ban

A következő Apple eseményig (mely valószínűleg szeptember 10-én lesz) ez az árazás még változhat, de ha így maradna, azzal az Apple igazán elérhető árúvá tenné az Apple Arcade-et.

Te elképzelhetőnek tartod, hogy havi 1500Ft-ért előfizess az Apple Arcade-re?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. ef-dani says:

    Ennyiért simán. Aztán kiderül mennyire tudják megtölteni tartalommal… Sonic Racing egy jó kezdés :grinning:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!